En hård dag på kontoret

26. oktober 2014 kl. 21:36
Både 1. og 2. holdet tabte 1-5 til velspillende modstandere i weekenden.
1. Holdet mødte Blovstrød på udebane der leverede en koncentreret indsats. I det 23. minut score Blovstrød efter et flot gennemspillet angreb til 1-0. VB pressede tilsidst i 1. halvleg med blandt andet et forsøg på overliggeren. Desværre måtte Fosu udgå med en skade i skulderen i 1. halvleg. I starten af 2. halvleg tilkendes Blovstrød et frispark. Det sendes flot ind til en Blovstrød spiller der sparker den ind til 2-0. VB score dog umiddelbart efter til 2-1 ved Orhan. Blovstrød har dog flere farlige forsøg og i det 62. minut score de til 3-1. 10 minutter senere er den gal igen og Blovstrød score til 4-1. Blovstrød tager den nu med ro og giver initiativet til VB. VB kaster alle mand ind, hvilket medføre flere kontra chancer til Blovstrød og i det 86. minut lykkedes det Blovstrød at score til 5-1. En fortjent sejr til Blovstrød, men 5-1 var nok i overkanten rent spillemæssigt. VB bevare 7. pladsen og med kun 4 point til Værløse på 1. pladsen er kampen om oprykningspladserne stadigvæk helt åben. Et klart utilfredsstillende resultat med den på papiret stærke trup vi har.

Næste kamp er på hjemmebane mod Frederiksværk lørdag den 1. november kl. 14:00. Da banen på Skovbrynet Skole er lukket er kampen flyttet til bane 3 på Gladsaxe Stadion. Vi prøver dog at flytte den til kunst hvis vi kan få Frederiksværk med på idéen.

2. Holdet mødte Femhøj på hjemmebane og med en sejr kunne de overvintre på 1. pladsen i Serie 4. VB lagde godt ud og efter få minutter opstod der en kontroversiel situation hvor VB følte sig bortdømt, da en Femhøj spiller lavede noget der til forveksling lignede et straffe. Kampen var i det efterfølgende lige med gode chancer til begge hold, måske et lille overtag til Femhøj. Det lykkes Femhøj at score først til 1-0 efter et flot gennemspillet angreb i det 41. minut. Fire minutter senere får VB tilkæmpet sig et straffe og der udlignes sikkert til 1-1. Kort efter fløjtes der til pause og det er nok et resultat VB bør være mest tilfreds med. 2. halvleg starter Femhøj bedst og score til 1-2 efter et flot gennemspillet angreb i det 56. minut. Nu går det stærkt og Femhøj scorer to gang inden for de næste 10 minutter. Sidste scoring falder senere i kampen til slutresultatet 1-5. Vi havde dog fået en forvarsel om at vi skulle møde en stærk modstander, da Femhøj på udebane slog Bagsværd 2-4 om torsdagen. Der findes dog en naturlig forklaring, som Poul Thomsen plejede at sige. Femhøj's Serie 4 hold havde fået forstærkninger fra klubbens Serie 1 hold der var gået i opløsning. Alt taget i betragtning er det flot at drengene spiller lige op i 1. halvleg med et så stærkt hold. VB fastholder stadigvæk 1. pladsen, men Bagsværd har en kamp tilgode og kan med en sejr over Herlev overtage 1. pladsen.