Menu

Nyt fra 1. Holdet

10. august 2014 kl. 21:19
Ny optimisme præger truppen inden sæsonstarten
1. holdet har fået ny træner som er Sheref Barghoiz. Han har været en del af holdet siden 2003 hvor han startede som spiller. Mustafa Duch er kommet fra AB og overtager posten som holdleder. Resten af organisationen på holdet er også på plads. 

På spillersiden har vi også nogle spændende nyheder i form af Brian Nielsen, Philip Manneh Andersen, Mauricio Ortiz og Fosu Boateng der alle er tidligere Superligaspillere. Vi har også fået strammet gevaldigt op på træningsaktiviteterne som har ladet noget tilbage af ønske og vel er den direkte årsag til nedrykningen fra SS. Det lyder måske ikke imponerende, men nu trænes der to gange om ugen. Vi har også en del unge spillere fra Værebro der efterhånden har format til at spille på 1. holdet. Vores 2. hold er netop rykket op i Serie 4 og det betyder at konkurrencen om pladserne på 1. holdet skærpes. Vi satser på at 2. holdet rykker op i Serie 3 til efteråret 2015 så gabbet mindskes yderligere mellem de to hold.

1. Holdet spillede træningskamp den 7. august ovre på AB's baner mod Fix. Et hold bestående af Serie 2 og 3 spillere. Desværre en kamp der ikke bød på de store udfordringer og drengene vandt også 6-0. Den gamle målræv Benja lavede hattrick.

Allerede om lørdagen var de i aktion igen mod BGA på udebane der er nedrykkere fra DS. Første halvleg sluttede 2-1 til BGA. I starten af 2. halvleg brændte Benja et straffe, måske på tide at give nogle af de unge løver chancen. I 2. halvleg var alle spillerne i aktion og mange konstellationer blev afprøvet. Kampen sluttede 4-2 til BGA.

Oprykning til SS er selvfølgelig vores mål, men den igangværende reduktion af antallet af hold i 2. division vil selvfølgelig højne niveauet i de underliggende serier og dermed også kampen om oprykning.
 
Rent sportsligt er vi stadigvæk med i DBU Pokalen og skal møde BSV fra 2. Division Øst tirsdag den 12. august kl.18:30 på hjemmebane. DBU har sat 100.000,- på højkant til det hold fra serierne der opnår det bedste resultat i pokalen.

Vi glæder os også til de gode gamle lokalopgør igen i Serie 1 og det skulle gerne øge antallet af tilskuere til vores kampe. Vi starter på hjemmebane lørdag den 16. august mod Grønne Stjerne så mød op og støt drengene så vi forhåbentlig kan sætte tre point ind på kontoen i premierekampen.

Nordicbet har os som vindere af Serie 1 med odds 14,50. Farum er favorit med odds 3,80.






Luk