Menu

Sponsorevent

image
18. juni 2014 kl. 19:21
32 sponsorer var mødt op for at høre Nazam fortælle om 'VB 1968 Ungdom' projektet der nu runder de 2 år.

Nazam fortalte først lidt om sin baggrund indenfor fodboldverdenen samt inspirationskilder til hans projekt 'VB 1968 Ungdom'. Efter 2 år taler resultaterne for sig selv, men der er desværre ingen genveje kun masser af benhårdt arbejde.

Træningsmængden var et af nøgleordene og her har Værebro Park nogle helt unikke betingelser, da drengene fra ganske små selv kan løbe op på plænen for at komme til træning. Det er næsten umuligt at etablere, hvis forældrene skal sørge for transporten. Samtidig er disciplin og effektiv udnyttelse af tiden to andre nøgleord. Det giver drengene en rigtig god kondition og fysik. Drengene bliver opflasket med at vi er her for at lære noget.

Rent fodboldteknisk er driblekunsten samt brugen af begge ben i højsædet. Ordentlig opførsel på banen er også et nøgleord, da det er vigtigt at koncentrationen fastholdes på fodbold og ikke alt muligt andet når man er på banen. Man siger også undskyld til en modstander hvis han slår sig, også selvom der ikke var noget frispark, det kan jo gøre ondt alligevel. Der ligges også meget vægt på den motoriske træning, da den er en forudsætning for at blive en god fodboldspiller og desuden skærper den indlæringen så øvelser og taktiske oplæg/justeringer forstås hurtigt. Skolearbejdet begunstiges også af en god motorik. Som et afbræk i den daglige træning er deltagelse i stævner vigtig. Her er drengene også sammen under andre former og træningsmotivationen får et ekstra løft når der opnås gode resultater. Sidst, men ikke mindst, så skal der også være plads til sjov og oplevelser der rækker udover fodbolden såsom fællesspisning, tur i tivoli osv. 

Efterfølgende var der en spændende og inspirerende diskussion om træning af børn samt hvordan sponsoraterne kunne udformes. Specielt ønskede sponsorerne et koncept omkring reklamer på kamptøj, træningstøj, fritidstøj etc. så man præcis vidste hvilken eksponering man opnåede for et givet sponsorat. En rigtig konstruktiv debat der viser, at vi har en stor opbakning fra sponsorerne så det er ikke sidste gang et sponsorevent har set dagens lys i VB 1968 regi.



Luk