Menu

Støt AB på hjemmebane 2. pinsedag!

03. juni 2014 kl. 11:04
AB har valgt at bevare spændingen til aller sidste spillerunde mht. endnu en sæson i NordicBet Ligaen efter det glippede mod Vendsyssel på udebane.

Tre hold kæmper om ikke at trække sorteper i sidste spillerunde og dermed nedrykning til 2. division.

Hvidovre med 36 point og -18 i målforskel skal møde Hobro der sikrede sig oprykning til Superligaen den 1. juni. Lad os håbe, at Hobro kan holde sig ædru indtil kampen 2. pinsedag og slutte af med maner over for deres fans på hjemmebane. Så har vi fuld forståelse for at de drikker sig i hegnet de næste 3-4 uger...

Vendsyssel med 35 point og -25 i målforskel skal møde Horsens på udebane. Horsens slutter i midterfeltet og har ikke rigtig noget at spille for. Mon ikke de hjælper Vendsyssel lidt af lokalpatriotiske grunde og for at undgå flere kilometer i bussen til og fra Sjælland end højst nødvendigt.

AB med 35 point og -15 i målforskel skal møde HB Køge på hjemmebane. HB Køge slutter også i midterfeltet og har ikke rigtig noget at spille for. Lad os håbe HB Køge mentalt allerede er gået på badeferie og det er en kamp der bare skal overstås. Så må vi bare krydse fingre for at målmageren Jeppe Kjær ikke vil det anderledes. AB'erne må siges at være temmelig koldblodige, da det er tredie sæson i træk de vælger at udskyde afgørelsen til sidste spillerunde.

AB bidrager til fodboldfesten på mandag kl. 16:00 med 40 gratis billetter, så der er ingen undskyldning for ikke at støtte drengene fra AB. Er du interesseret i en billet kontakt da Jørgen Franck på 21218680.

Luk