U-14 drengene i tæt opgør

23. september 2014 kl. 00:04
Denne gang mødte de Stenløse på udebane der blev et tæt og spændende opgør
Allerede efter 15 sek. bryder Abu et angreb og spiller Yunes fri der scorer til 0-1. Efter 10. minutter har Stenløse et forsøg der rammer stolpen. I det 12. minut udligner Stenløse til 1-1. Allerede 3 minutter senere er den gal igen og Stenløse scorer til 2-1. I det 17. minut bryder Adam et angreb dribler forbi et par modstandere og spiller Yunes fri der udligner til 2-2. I det 22. minut får VB hjørne hvor det lykkedes Mahdi at scorer til 2-3. Lige inden pausen har VB's målmand Can en super redning.

I anden halvleg ligger Stenløse hårdt ud og scorer hele tre gange inden for det første kvarter til 5-3. Allerede 2 minutter senere får VB dog scoret. Et hjørne spilles kort til Adam der ligger den ind over til Yunes der header den i målet. VB begynder at tro på at det ikke er umuligt at komme igen og 3 minutter senere scorer Bünyamin sikkert efter assist fra Mahdi. VB har kort efter tre store chancer, men de omsættes desværre ikke til mål. I det 20. minut brænder det på igen hos Stenløse, en hurtig kontra og Yunes scorer sikkert til 5-6. Glæden varer dog kort da Stenløse minuttet efter udligner til 6-6. VB sætter alt ind for at vinde, men en kontra af Stenløse 5 minutter senere resulterer desværre i en scoring til 7-6. Kort efter er det hele slut og U-14 er ikke længere ubesejrede. Set i bagklogskabens klare lys skulle man nok bare have forsvaret 5-6 føringen med næb og klør...

Man of the Match blev Adam med hele 4 assist og desuden udførte han et kæmpe arbejde i forsvaret. Yunes er topscorer med hele 9 kasser.

Fællesbilled kort efter kampen. Der kan stadigvæk spores et par skuffede spillere over sæsonens første nederlag.