Menu

U-14 drengene indtager førstepladsen

04. oktober 2014 kl. 00:46
Efter 7 spillerunder indtager U-14 drengene førstepladsen i 8-mands og med kun 2 spillerunder tilbage ser det lovende ud.
Dagens kamp var mod FC Øresund på udebane, der virkede som en overkommelig opgave deres placering taget i betragtning. VB sætter sig med det samme på kampen og allerede efter 1 minut netter Mahdi til 0-1. I det 5. minut scorer Mathias til 0-2. Øresund's målmand har nogle kedelige udspark, som kun når 1/3 del op af banen, der hurtigt erobres af VB og sætter Øresund under pres. Adam har et godt forsøg hvor Mahdi scorer på reposten til 0-3 i det 7. minut. Allerede et minut efter netter Frank til 0-4 efter assist fra Mahdi. I det 12. minut tryller Adam lidt og med en assist til Mathias så står den 0-5. Allerede 2 minutter senere score Frank igen til 0-6. VB står lidt for højt på banen i deres iver efter at score og Øresund får nogle farlig kontraer indimellem. Så er det rart med Can som sikker ankermand. I det 21. minut er en spiller fra Øresund helt fri foran mål, men Can redder med en super fodparade. I det 26. minut scorer Mahdi igen til 0-7 efter assist fra Yunes og Mahdi har dermed scoret hattrick. Kort før halvleg disker Can op med en superredning i målet efter dårlig opdækning i forsvaret.

I 2. halvleg starter VB med at spille nonchalant og forsøg på enkeltmandspræstationer ødelægger spillet. I det 40. minut spiller Adam bolden ind i feltet til Bünyamin der ikke rammer bolden, hvilket snyder målmanden og den triller i mål til 0-8. Øresund har dog flere gode forsøg og allerede minuttet efter omsættes det til mål af Yones til 1-8 efter et godt gennemspillet angreb. Yones har flere farlige forsøg, men Can redder hver gang. Skal 2. halvleg virkelig ende 1-1, men drengene vil det anderledes. I det 28. minut tilspiller VB sig en god chance, men Øresund's målmand disker op med en flot redning. I overtiden dribler Adam op ad banen og spiller Yunes fri der scorer sikkert til slutresultatet 1-9. 

På trods af pointlighed med Stenløse så indtager drengene førstepladsen med en bedre målscore og jublen er stor. Med to hjemmebanekampe tilbage mod henholdsvis Hellebæk og Helsinge ser det lovende ud.

Yunes er topscorer med 10 kasser.