U-14 drengene indtager førstepladsen

04. oktober 2014 kl. 00:46
Efter 7 spillerunder indtager U-14 drengene førstepladsen i 8-mands og med kun 2 spillerunder tilbage ser det lovende ud.
Dagens kamp var mod FC Øresund på udebane, der virkede som en overkommelig opgave deres placering taget i betragtning. VB sætter sig med det samme på kampen og allerede efter 1 minut netter Mahdi til 0-1. I det 5. minut scorer Mathias til 0-2. Øresund's målmand har nogle kedelige udspark, som kun når 1/3 del op af banen, der hurtigt erobres af VB og sætter Øresund under pres. Adam har et godt forsøg hvor Mahdi scorer på reposten til 0-3 i det 7. minut. Allerede et minut efter netter Frank til 0-4 efter assist fra Mahdi. I det 12. minut tryller Adam lidt og med en assist til Mathias så står den 0-5. Allerede 2 minutter senere score Frank igen til 0-6. VB står lidt for højt på banen i deres iver efter at score og Øresund får nogle farlig kontraer indimellem. Så er det rart med Can som sikker ankermand. I det 21. minut er en spiller fra Øresund helt fri foran mål, men Can redder med en super fodparade. I det 26. minut scorer Mahdi igen til 0-7 efter assist fra Yunes og Mahdi har dermed scoret hattrick. Kort før halvleg disker Can op med en superredning i målet efter dårlig opdækning i forsvaret.

I 2. halvleg starter VB med at spille nonchalant og forsøg på enkeltmandspræstationer ødelægger spillet. I det 40. minut spiller Adam bolden ind i feltet til Bünyamin der ikke rammer bolden, hvilket snyder målmanden og den triller i mål til 0-8. Øresund har dog flere gode forsøg og allerede minuttet efter omsættes det til mål af Yones til 1-8 efter et godt gennemspillet angreb. Yones har flere farlige forsøg, men Can redder hver gang. Skal 2. halvleg virkelig ende 1-1, men drengene vil det anderledes. I det 28. minut tilspiller VB sig en god chance, men Øresund's målmand disker op med en flot redning. I overtiden dribler Adam op ad banen og spiller Yunes fri der scorer sikkert til slutresultatet 1-9.

På trods af pointlighed med Stenløse så indtager drengene førstepladsen med en bedre målscore og jublen er stor. Med to hjemmebanekampe tilbage mod henholdsvis Hellebæk og Helsinge ser det lovende ud.