U9 drengene ville ikke stå tilbage for U8

07. juni 2014 kl. 15:20
så ved AB Cup gik U9 drengene også hele vejen på A niveau og vandt guld.
Det var en flot jubilæumsturnering AB havde fået stablet på benene med ca. 75 tilmeldte hold. Masser af boder og aktivitet på banerne krydret med fantastisk vejr.

I U9 rækken A niveau var der to puljer med fire hold i hver. Drengene vandt først 2-1 over Farum BK, dernæst vandt de 1-0 over Vallensbæk IF 39. Sidste kamp i puljen var et lokalopgør mod AB der endte 1-1, men nok til at drengene vandt puljen.

I finalen skulle de møde BSF der rent fysisk var et lidt stærkere hold, så der var lagt op til et spændende opgør mod vores mere teknisk betonede spillere. BSF startede også med at sætte drengene under pres, men drengene klarede frisag med hurtige kombinationer. Efter 5 minutter havde drengene et skud på overliggeren fulgt op af et på stolpen. Det begynder at brænde på neden hos BSF og efter 6 minutter scorer Sulayman til 1-0. I det 7. minut havde drengene atter et skud på overliggeren. BSF er dog ikke helt ufarlige og Omar må diske op med en mesterredning. Efter 8 minutter scorer Sulayman igen til 2-0 efter en kongeassist af Zaco. I det 11. minut er det Noah der scorer til 3-0 og igen er det en kongeassist af Zaco. Han skyder bolden fra egen banehalvdel op i midten af modstandernes målfelt samtidig med at Noah trækker ind i feltet hvor den ligger perfekt til hans højre. Allerede minuttet efter scorer Noah igen til 4-0 og kampen er reelt afgjort. BSF får dog i de sidste sekunder udlignet til 4-1 ved Florent. Et godt gennemspillet angreb hvor de bruger fysikken.

En overlegen sejr hvor alle arbejdede stenhårdt for hinanden krydret med flot teknisk fodbold. Det var en nydelse at stå på sidelinien og se drengene folde sig ud omend spændingen hurtigt fortog sig.

Bagerst fra venstre træneren Nazam, Sulayman og Omar. Forrest fra venstre Isa, Noah og Zaco. Yakup skulle skynde sig videre til tennis, så ham nåede vi ikke at få med på billedet. Senere på weekenden vandt han iøvrigt Sjællandsmesterskabet i double.

Det var en god dag på kontoret for den gamle træner Nazam, to hold tilmeldt AB Cup og ligeså mange guld medaljer.