Menu

VB 1968 fan fylder 60 år

19. oktober 2014 kl. 23:54
Leon Friis Jørgensen fyldte 60 år den 10. oktober 2014, hvilket blev fejret med en stor reception i selskabslokalerne på dagen.

Klubben gav en gavekurv fra Bagsværd Vinhandel. Desuden fik han et halstørklæde, da vi ikke kunne finde en trøje der var stor nok. I bogstaveligste forstand er han en person der er svær at komme uden om, hvis man har sin daglige gang i Værebro Park. Han har gennem en lang årrække engageret sig i Værebro Park, i skrivende stund som Formand for Afdelingsbestyrelsen i Værebro Park, Bestyrelsesmedlem i Gladsaxe almene Boligselskab, Medlem af Integrationsrådet i Gladsaxe, Medlem af Naboskabsporet som er en del af projektet "Social balance i Værebro Park" og sidst men ikke mindst også fan af VB 1968. Ved sidste kommunalvalg fandt han også overskud til at stille op for Socialdemokratiet. Så Leon er nok det tætteste man kan komme på en rigtig ildsjæl.

Så du ønskes et stort tillykke med fødselsdagen af klubben og vi håber på at nyde godt af dit store engagement i Værebro Park mange år endnu.