1. Holdet - Skuffende lokalopgør

15. april 2015 kl. 23:42
Et velspillende og displineret AB mandskab tog pynten af drengene i en underholdende og begivenhedsrig kamp med ialt 10 mål. God propaganda for sporten selvom det ikke var teknisk poleret fodbold tilskuerne oplevede.
Der var set frem med stor spænding til dette lokalopgør, da begge hold for alt i verden ikke ønsker at tabe til dem på den anden side af ringvejen. AB havde grundet baneproblemer flyttet kampen fra lørdag den 18. april til mandag den 13. april. Normalt udskyder man kampen hvis der er baneproblemer, så i vores optik drejede det sig om at ligge kampen så tæt som muligt på vores kamp mod LSF, hvilket ikke er en fordel rent konditionsmæssigt for os. Vi flyttede derfor LSF kampen fra lørdag den 11. april til torsdag den 9. april. En kamp der iøvrigt endte 2-2 med Mauricio Ortiz og Brian Nielsen som målscorer. Hele 7 mand fra 1. holdstruppen deltog også i kampen, så AB mente det alvorligt.

AB kom bedst fra start. En kraftig sidevind og banens beskaffenhed var dog ikke befordrende for spillets kvalitet. Efter 15 minutter fik AB tilkæmpet sig et hjørne. Morten Heegaard forlod forsvaret for at deltage i løjerne. Bolden landede for fødder af ham og han bankede den ind til 1-0 via stolpen i det lange hjørne. Det var desværre ikke sidste gang denne 17 årige knægt gjorde sig bemærket i kampen. VB var rystede og allerede minuttet efter var den gal igen da en AB'er afdribler Brian Viskær i målet, men heldigvis ramte stolpen. Poooha det kunne være gået helt galt. Efter 25 minutter får VB hjørne. Brian Nielsen tager det og bolden havner i feltet. Efter noget klumpspil banker Fosu Boateng bolden i målet til 1-1.

Så går det stærkt! I det 34 minut får AB hjørne og Morten Heegaard scorer til 2-1 på hovedstød. Det gentager sig gudhjælpemig igen 5 minutter efter til 3-1. Morten Heegaard er åbenbart VBs onde ånd denne dag. VB kæmper videre, men der kommer ikke flere scoringer i 1. halvleg.

2. halvleg får VB frispark i det 47. minut ca. 30 meter fra målet. Jeppe Paulsen sparker en indad skruet bold direkte mod målet. Den kraftige sidevind forstærker driften af bolden og snyder Aris Vaporakis i målet. Så står den pludselig 3-2. I det 54 minut løber Ali-Hassan Iqbal direkte mod målet med bolden og fældes i feltet. Det koster en AB'er gult kort og dermed 10 minutter på bænken. Mauricio Ortiz  scorer sikkert på straffe til 3-3. Så er VB pludselig tilbage i kampen og AB er som sagt i undertal. I det 62. minut er der hjørne til VB. Hjørnet returneres, men sparkes ind over igen. Kadir Mumuni header den ned for fødderne af Orhan Koyuncu der resolut banker den op i nettaget til 3-4. Stor jubel blandt de mange tilskuere fra Værebro.

I det 66. minut er det så ABs tur til at få straffe, da Kadir Mumuni fælder en modstander i feltet. Oskar Tranberg udligner sikkert til 4-4. Kadir får selvfølgelig gult kort og må 10 minutter på bænken. Denne udvisning skulle desværre vise sig at blive fatal for VBs forsvar. I det 72. minut får AB frispark. Den sendes ind i feltet og Rasmus Arildsen scorer til 5-4. En hurtig omstilling i det 72. minut og Rasmus Arildsen scorer desværre igen til 6-4. Kort efter er VB fuldtallige igen. I det 79. minut sejler ABs forsvar og VB er tæt på en udligning. Krafterne og troen på sejr slipper dog stille og roligt op. Der scores ikke yderligere og AB kan trække sig sejrrigt tilbage med cifrene 6-4. Jeg tror at alle tilskuerne følte sig godt underholdt, selvom vi gik skuffede hjem bagefter. Den eneste trøst er at AB stadigvæk padler rundt længere nede i tabellen end vores drenge.

Næste kamp er også et lokalopgør mod Gladsaxe-Hero på hjemmebane lørdag den 25. april kl. 14:00. Gladsaxe-Hero har tabt deres to første kampe og er sikkert ivrige for at revanchere sig mod specielt VB.