1. Holdet starter med sejr

06. april 2015 kl. 22:16
Endelig kom forårssæsonen i gang og første modstander var Grønne Stjerne på udebane.
Endelig kunne vi ligge de mange træningskampe bag os og spille en kamp hvor det virkelig gjaldt. Brian Nielsen og Payman var ude på grund af karantæne. Truppen var suppleret med nye spillere: Surush fra Nørrebro Boldklub, Aziz fra Greve Fodbold og Christo fra Liria FK.

VB starter godt og allerede efter ca. 5 min sender Jeppe en lang bold op til Mauricio der scorer sikkert til 0-1. Ca. 10 min senere er den gal igen, da en spiller fra Grønne Stjerne parere et skudforsøg af Mauricio med hånden i feltet. Mauricio scorer sikkert på straffesparket til 0-2. VB fortsætter med at dominere 1. halvleg og burde have lukket kampen. Grønne Stjerne kæmpede dog indædt og indkasserede tre gule kort.

2. halvleg tager VB den lidt med ro og lukker derved Grønne Stjerne ind i kampen. Desværre lykkes det Grønne Stjerne at udligne til 1-2 efter en forsvarsfejl og det giver dem virkelig blod på tanden. VB kom under et voldsomt pres og vi kan takke Brian Viskær for at det ikke lykkedes Grønne Stjerne at udligne. Han har flere fabelagtige redninger samt en fantastisk dobbeltredning. VB er dog heller ikke helt ufarlige og endelig lykkes en kontra hvor Orhan scorer til 1-3 efter assist fra Mauricio. Endelig fløjter dommeren kampen af og VB kan trække sig sejrrigt tilbage efter en flot holdindsats, hvor der blev kæmpet og fightet efter alle kunstens regler. VB fik to gule kort i 2. halvleg.

AB spillede uafgjort og Gladsaxe-Hero tabte. Værløse vandt knebent over Lundtofte 1-0 på hjemmebane, men efter de har mistet deres topscorer kan det godt blive en hård sæson rent pointmæssigt.

VB spiller næste gang torsdag den 9. april kl. 18:00 mod LSF på Gladsaxe Stadion (bane 8 på den anden side af Isbanevej). Herefter er der dømt lokalopgør mod henholdsvis AB og Gladsaxe-Hero.