1. holdet vinder og 2. holdet taber

image
29. august 2015 kl. 19:56
I tredie spillerunde er 1. holdet i hopla og 2. holdet har en decideret offday.
1. Holdet mødte FC Øresund på udebane, der rykkede ned fra Danmarksserien i 2014. Første sæson endte FC Øresund på en tolvte plads i Sjællandsserien, så drengene havde et realistisk håb om at kunne sætte 3 point ind på kontoen.

VB starter kampen med at spille afventende. Efter 25 minutter får Mauricio en stikning og scorer sikkert til 0-1. I det 35. minut udligner FC Øresund til 1-1. 7 minutter senere scorer Kodjo til 1-2. Mauricio snyder en forsvarsspiller ved at lade bolden fortsætte uberørt til Kodjo. VB tilspiller sig rigtig mange chancer og halvlegsresultatet kunne nemt have været 1-6. Vi mangler dog den sidste kynisme inde foran mål.

Allerede et minut inde i 2. halvleg scorer Morten "Tonner" på hovedstød til 1-3. I det 57. minut reducere FC Øresund til 2-3. VB svarer dog hurtigt igen og Brian scorer til 2-4 i det 60. minut. FC Øresund får lidt mere plads, men de bliver aldrig rigtig farlige så slutresultatet bliver 2-4.

FC Øresund er et meget ungt hold, så overlevelse i Sjællandsserien vil været et mere end godkent resultat. Der var vist ikke mange der forestillede sig, at drengene ville indtage 1. pladsen i puljen efter bare tre spillerunder. Dette er dog et faktum efter en uafgjort og to vundne kampe.

Dommertrioen med Lars Kulle i spidsen samt de to liniedommere Peter Bro-Jørgensen og Kenn William Hyrdum håndterede kampen på glimrende vis og efterlader et rigtigt godt indtryk. Det var desuden en meget fair spillet kamp, som begge hold havde stor ære af og hvor der ikke blev uddelt et eneste kort.

1. Holdets næste kamp bliver et lokalopgør hjemme mod B. 1973, Herlev. Forrige sæson endte B. 1973 på en trettende plads i Sjællandsserien, så mon ikke der venter tre af de gode point til drengene.

2. Holdet havde en decideret offday mod Brødeskov på hjemmebane, men ingen tvivl om at Brødeskov også spiller rigtig godt og er en af oprykningskandidaterne til Serie 2. Allerede efter 10 minutter er Brødeskov foran 0-2, hvilket skyldtes et passivt spillende forsvar. Drengene kommer mere med i kampen, men bliver desværre aldrig rigtig farlige. I anden halvleg får Jesper rødt kort og på det efterfølgende straffe scorer Brødeskov sikkert til 0-3. Ivan får senere et gult kort for en herretackling. Tilsidst melder trætheden sig og Brødeskov lukker og slukker med 0-4.

Næste gang skal 2. holdet møde Lynge-Uggeløse IF på udebane. Det kan også blive en hård dag på kontoret, da de spillede 2-2 mod Brødeskov.