1. Holdet vinder topopgør

17. maj 2015 kl. 20:22
Så oprandt endelig dagen hvor drengene skulle møde nr. 1 i tabellen fra Brede.

Brede er et godt sammenspillet hold der virkelig kæmper for hinanden. De har stille og roligt kravlet op i tabellen i forårssæsonen til førstepladsen. Mange af deres kampe er endt uafgjort, så point var måske ikke helt urealistisk trods alt.

Brede lagde bedst ud og pressede drengene, men vi havde også gode perioder. Brian virker lidt usikker på målet i starten, men derefter disker han op med flere klasseredninger. VB har succes med høje bolde ind i målfeltet og i det 35. minut lykkes det så at score. Det er Røde der i bogstaveligste forstand stiger til vejrs og header bolden ind til 1-0. Flot mål! På et tidspunkt får Brede frispark og Orhan sparker helt unødvendigt bolden væk med et gult kort som følge. Selvom det er en af VB's spidskompetancer at være 10 mand på banen, så giver det bare Brede endnu mere blod på tanden.

I 2. halvleg fortsætter Brede med at presse og selvom vi bliver 11 mand igen gør det ikke den store forskel. Så lykkes det Brede at udligne og de jubler, men dommeren dømmer offside. Brede begynder at blive lidt negative, er det virkelig en af de dage hvor intet vil lykkes. Forløsning kommer dog minuttet efter hvor Brede udligner til 1-1. Nu ser det sku lidt tungt ud for drengene med 35 minutter tilbage af kampen. Brede fortsætter presset og drengene kæmper heroisk i forsvaret. Indimellem har vi en hurtig omstilling eller et kontraangreb. Vi kan være glade for at Brede mangler den sidste skarphed inde foran mål. I det 65. minut lykkes så endelig et kontraangreb for drengene. Maricio laver en kongeassist til Nii midt i banen og han spurter fra Brede's forsvarspillere hvorefter han iskoldt afslutter med en inderside udenfor målmandens rækkevidde. Sådan 2-1 og jublen er stor. Skal det virkelig lykkes at tage alle tre point. Jublen har lige lagt sig da Payman får gult kort 3 minutter efter. Drengene klarer sig igennem kampen uden yderligere scoringer og dommerens slutfløjt er mere end en befrielse. Sådan tre point og vi besætter 1. pladsen i puljen. Dog slår Liria lidt senere på dagen Værløse 3-0 og henviser os til 2. pladsen. Kampen om de to oprykningspladser er dog stadigvæk helt åben blandt fire hold (Liria, VB 1968, Brede og Herlev) der reelt har mulighed for at rykke op. Værløse og Lundtofte virker ikke som realistiske kandidater til oprykningspladserne selvom de rent pointmæssigt stadigvæk kan nå det.

Det intense kampprogram forsætter med DBU Pokalen på onsdag den 20. maj kl. 19:00 mod Serie 3 holdet Bjæverskov på udebane.