Atter sejr til 1. holdet

14. maj 2015 kl. 12:36
I en højdramatisk kamp på udebane mod Hornbæk sikrede 1. holdet sig tre point, men på trods af dette gode resultat blev sejren skæmmet af Kadir's alvorlige hovedskade i en hovedstødsduel.

VB startede med at dominere kampen og allerede efter 15 minuttter resulterede det i en klar kandidat til årets mål og så ovenikøbet et debutant-mål. En omgang ping-pong spil mellem Ali-hassan og Orhan satte Hornbæks forsvar fuldstændig skakmat og Ali-hassan kunne hermed score sit første mål til 0-1 i 1. holdssammenhæng. Ali-hassan har været tæt på flere gange og derfor var det ekstra dejligt at se en af vores unge spillere score. Allerede 5 minutter efter er den gal igen. Et langskud fra Jeppe snyder målmanden i den kraftige vind og den står 0-2. Åbenbart ved at blive en af Jeppe's specialiteter i dette stormomsuste forår. VB spiller rigtig godt og har reelt mulighed for at lukke kampen i 1. halvleg, men det bliver desværre ikke til flere scoringer inden pausen.

I 2. halvleg begynder VB's spillere at lave nogle dumme fejl, som Hornbæk udnytter til blandt andet en reducering i det 52. minut til 1-2. 13 minutter senere er den gal igen og det lykkes Hornbæk at udligne til 2-2. VB svare dog igen med et hovedstød af Kadir på et hjørne til 2-3. Hornbæk udligner igen til 3-3 og senere bliver det også 4-3. Som om kampen ikke allerede er dramatisk nok i forvejen, så bliver Kadir skadet i en hovedstødsduel og kampen må stoppes i længere tid. Der blev straks ringet efter en ambulance og der blev arbejdet på at stoppe den kraftige blødning fra hovedet. Kampen genoptages og atter svarer VB igen med et hovedstød af Røde på et frispark til udligning 4-4. Det er åbenbart ikke Hornbæks dag, da vores brasillianske stjerne og topscore Mauricio score til 4-5. VB er under pres til sidst og den lange overtid grundet Kadir's skadet virker som en evighed. Så det er en stor befrielse da dommerens fløjte endelig lyder.

Med de tre point har drengene for alvor meldt sig ind i kampen om oprykningspladserne. På lørdag den 16. maj kl. 14:00 på hjemmebane er der så topopgør mod Brede på førstepladsen. Brede er et godt sammenspillet hold der virkelig kæmper for hinanden, hvilket har bragt dem rigtig langt i tabellen. En svær opgave der selvfølgelig kræver fuld opbakning. Så mød op og støt drengene!