Det spidser til i Serie 4

31. maj 2015 kl. 12:59
2. holdet kæmper nu mod Nerashté og Femhøj om de to oprykningspladser. Derfor var 3 point vigtige ude mod Lundegården.

VB havde en lille overvægt i spillet fra kampens start. Efter 13. minutter blev en dårlig clearing lige udenfor Lundegården's målfelt straffet med en scoring af Farhang til 0-1. Lundegården kæmper dog videre og 10 minutter efter har de en stor chance. De har yderligere to chancer i løbet af halvlegen, men med Jesper som ankermand lykkes det dem ikke at score. VB tilspiller sig en række chancer, men mangler lige den sidste skraphed foran mål.

2. halvleg fortsætter VB hvor de slap og presser Lundegården. I det 61. minut tager en spiller fra Lundegården en hånd til hjælp inde i feltet og dommeren dømmer straffe. Vores målmand Jesper sættes til at skyde og scorer sikkert til 0-2. Det var nu hans tredie scoring på straffe ud af tre forsøg. Lundegården begynder at miste troen og VB spiller deres forsvar tyndt i flere omgange. Troen på sejr fordufter fuldstændig hos Lundegården og i det 87. minut samt de efterfølgende 3 minutter lykkes det VB at score hele tre gange. Først scorer Farhang til 0-3. Dernæst bryder Hicham et angreb midt på banen og sætter en hurtig kontra igang. Han spiller Farhang fri der sikkert scorer til 0-4. Kubi lukker og slukker med en dribletur fra midten og slutter af med et flot mål til hele 0-5. I anden halvleg har Lundegården kun en reel chance, men en superredning af Jesper forhindre en reducering.

VB 1968 har nu 44 point efter 20 kampe og kan med to kampe tilbage nå 50 point. Nerashté har nu 41 point efter 20 kampe og kan med to kampe tilbage nå 47 point. Femhøj har 37 point, men de mangler at spille hele 4 kampe og kan derved nå 49 point ialt. Det lykkes nok for Nerashté at få skrabet de 47 point sammen. De to oprykkere findes sandsynligvis først i VB's sidste kamp ude mod Femhøj lørdag den 13. juni kl. 12:00.

Her er oprykningsscenarierne hvis de tre hold vinder de øvrige kampe:
1. VB vinder over Femhøj: VB nr. 1 med 50 point og Nerashté nr. 2 med 47 point.
2. VB spiller uafgjort mod Femhøj: VB nr. 1 med 48 point. Femhøj samt Nerashté lander begge på 47 point. Da de har det samme antal kamppoint i indbyrdes kampe er det Femhøj der bliver nr. 2, da de har den bedste målforskel i indbyrdes kampe.
3. VB taber til Femhøj: Femhøj nr. 1 med 48 point. VB samt Nerashté lander begge på 47 point. Da de har det samme antal kamppoint i indbyrdes kampe er det VB der bliver nr. 2, da de har den bedste målforskel i indbyrdes kampe.

Så med en sejr på hjemmebane over Holte lørdag den 6. juni kl. 12:00 vil oprykningen til Serie 3 være en realitet.