Endelig sejr til 1. holdet

image
24. oktober 2015 kl. 23:37
Så lykkedes det endelig, at få tre af de gode point sat ind på kontoen efter en mandfolke-indsats mod topholdet Helsinge.

Denne gang var det topholdet Helsinge som 1. holdet gæstede i Sjællandsserien. Begge hold havde kun et nederlag i denne sæson, så et af holdene kunne blive sendt hjem med en fordobling af antallet af nederlag. Helsinge er dog et godt hold der blandt andet har slået Liria på det sidste, så drengene skulle spille op til deres bedste for at vinde.

Vi er dog uheldige tidligt i kampen, da Mauricio allerede efter 5 minutters spil bliver skadet. Der skal dog mere til at slå drengene ud og vi dominere kampen de første 15 minutter. Herefter begynder Helsinge at få bedre fat og vi er under pres. Efter 32 minutter lykkedes det dog Christian "Røde" at score til 0-1 efter en stikning fra Poku, som er tilbage efter karantænen fra Birkerød kampen. Lige før pausen havde "Røde" et hovedstød på mål der pareres og Poku scorer sikkert på reposten til 0-2. Nogle vil kalde resultatet meget heldigt, men skal vi ikke bare nøjes med at sige at drengene havde fået det optimale ud af 1. halvleg

I 2. halvleg dominere Helsinge kampen, men havde bare svært ved at komme til den afgørende scoring mod et hårdt kæmpende VB 1968 mandskab. Det bliver ovenikøbet værre de sidste 20-25 minutter, som er ren overlevelse. I det 70. minut rammes vi af et nyt uheld da vores målmand Celal bliver skadet og "Røde" må træde til som målmand. Så får Samuel også en mindre skade så han spiller for halv kraft. Derfor trækkes Ali-Hassan ned i forsvaret for at assistere. Så er det Ibrahim "Ibo" der går i stykker og må udgå. Vores reservebænk ligner nu et lazaret og alle isposer er i sving. I det 88. minut lykkedes det så langt om længe for Helsinge at reducere til 1-2 på et hovedstødsmål. Der kæmpes heroisk videre og drengene vil bare ikke opgive de tre point under nogen omstændigheder. Ren befrielse da dommerens fløjte endelig lyder langt inde i overtiden grundet de mange skader.

Atter må vi sende rosende ord til dommertrioen med Constatin Ilie i spidsen samt de to liniedommere Torsten Dybkjær og Anders Bjerglund Andersen for deres håndtering af kampen. Begge hold har også stor ære af kampen, der bliver afviklet i en fair og god sportslig atmosfære uden nogen gule kort overhovedet.

Næste kamp er på lørdag kl. 13:00 den 31. oktober på udebane mod Birkerød. Kampen skal spilles om da dommeren valgte at stoppe kampen i pausen, blandt andet på grund af racistiske tilråb fra Birkerøds tilskuere. Birkerød har dog anket afgørelsen da de førte med 1-0 efter første halvleg. Der er dog ikke noget nyt i sagen, så det er ikke særligt sandsynligt at DBU Sjælland vil ændre afgørelsen.