Gladsaxe / Din Tøjmand Cup den 20.-22. november 2015

25. november 2015 kl. 01:45
Læs referatet fra stævnet...
Så er 3 hektiske dage hvor vi afholdt Gladsaxe / Din Tøjmand Cup overstået med masser af spændende kampe (Her er kampprogrammet). Denne gang havde 129 hold fundet vej til vores stævne. Dog fik vi nogle aflysninger om søndagen på grund af det voldsomme snevejr der ramte Sjælland.

Til stævnet havde vi også et samarbejde med Spillerforeningen angående deres kampagne 'Giv racismen det røde kort'.

Ti hold var tilmeldt U7 AB rækken. Finalen var et tæt opgør mellem KB og Herlev. 20 sekunder før tid stod den 1-1 og mon ikke den skulle afgøres ved straffesparkskonkurrence. Kort efter scorede KB dog til 2-1 og vandt dermed rækken. 3. Pladsen var et internt lokalopgør mellem GVI 3 og GVI 1. Her vandt GVI 3 kampen om 3. pladsen.

Det lykkedes vores drenge at vinde U7 C rækken ved Gladsaxe Cup. Rækken bestod af 13 hold. De slog ærkerivalerne fra Gladsaxe-Hero i finalen 2-0. Lundegården slog B 93 i bronzekampen. I øvrigt var der pokaler til alle i U7 C rækken.

Der var pokaler til alle i U7 C og AB rækkerne. Her er det B 93 i U7 AB rækken der får deres pokaler. To vundne og to uafgjorte kampe var desværre ikke nok til at komme i semifinalen.

U8 C rækken med 13 hold var fyldt med tætte opgør og straffesparkskonkurrencer. HIK B1 vandt finalen 1-0 over CIK 2. CIK 1 kom på trediepladsen.

Så fandt vi en afgørelse i U9 C rækken med 16 hold. Som sædvanlig en tæt afgørelse mellem B 93 og KB. Det blev 1-1 i den ordinære spilletid så atter skulle kampen afgøres i en straffesparkskonkurrence. B 93s målmand redde to gang og blev dermed matchvinder. Taastrup kom ind på 3. pladsen.

B93 i U9 C rækken jubler da sejren er en realitet:-)

U10 C rækken med 18 hold skuffede ikke med hensyn til dramatik og spænding. Finalen mellem Sengeløse og RB 1906 var et tæt opgør der viste hvor hurtigt tingene kan ændre sig her i livet. Først misser Sengeløse et straffe, så bliver det 1-1. Herefter er det RB 1906s tur til at misbruge et straffe 25 sekunder før tid. Alle begyndte at forberede sig på at kampen skulle afgøres ved straffesparkkonkurrence. Dog ville Sengeløse det anderledes og 2 sekunder før tid scorer de til slutresultatet 2-1 og vinder derved rækken. HIK kom ind på trediepladsen.

Vores drenge var tilmeldt i U10 C selvom de fleste kun er U9. De fik en hård medfart i puljen med tre tabte kampe og en uafgjort. Humøret fejlede dog ikke noget da de fik spillet en masse fodbold, hvilket trods alt er det vigtigste.

For U11 C rækken fik vi ikke taget et billeder, men her vandt FC Bobek, B 93 på andenpladsen og Nivaagaards Malerisamling kom ind på trediepladsen.

Så fik vi også afgjort U12 BC rækken. FC Bobek på 1. pladsen, GVI på 2. pladsen og Helsingør på 3. pladsen. I de afsluttende kampe blev der spillet for hårdt, fodbold skal trods alt være sjovt.

Vores U12 drenge, der er et nystartet hold, var også i aktion. To vundne og to tabte kampe blev det til i U12 BC rækken. Så de gik desværre ikke videre fra puljen.

I U13 BC rækken var AMG temmelig suveræne. De gik ubesejrede igennem og vandt 5-0 over FCK 3 i finalen. FCK 4 kom ind på trediepladsen. Vores drenge i U13 rækken havde en hård dag på kontoret.

Så fik vi afsluttet U14 BC rækken. Atter et tæt finaleopgør mellem B 1903 hold2 og Hroars drenge der endte 1-1 i den ordinære spilletid. Hroars drenge kiksede et straffespark og måtte dermed tage til takke med 2. pladsen. Prespa kom ind på 3. pladsen.

Så blev U15 BC rækken med 16 hold afgjort. Team easy on vandt 1. pladsen, Hillerød på 2. pladsen og Jersey drengene kom ind på 3. pladsen

I U16 BC rækken gik Alkoholdet ubesejret igennem turneringen og vandt. VB2 kom på 2. pladsen og VB1 på 3. pladsen. Alkoholdet satte kun point til en gang da de spillede uafgjort mod VB2 i puljen. VB 2 fulgte med til 3-3 i finalen, men så gik det stærkt og Alkoholdet vandt 6-3.

Afslutningsvis vil vi gerne takke personalet i Gladsaxe Sportscenter for uvurderlig hjælp før og under stævnet. Tilsidst må vi ikke glemme alle de frivillige der gjorde det muligt at realisere dette stævne, derfor en stor tak til: Aleksandar Rajovic, Arif Asif, Avni Topal, Casper Jensen, Danial Haider, Emil Mike Nielsen, Emma Wex, Ernst Mainz, Hasse Franck, Helle Harpøth Sørensen, Jan Harpøth Sørensen, Jeppe Paulsen, Kamran Azam, Kasper Larsen, Kim Villy Nielsen, Martin Langhoff, Mathias B. Jakobsen, Mustafa Duch, Peter Braune, Stefan Kuburovic, Tanja Pajlina, Younas Ahmed, Yunes Yusuf.

Tilsidst vil jeg gerne takke vores sponsorer og i forbindelse med dette stævne specielt Din Tøjmand i Bagsværd, CC Sportswear i Bagsværd samt Bahaba Bar i Værebro Park.

Vi håber på et gensyn igen til Gladsaxe Cup til den 26.-28. februar 2016. Tilmelding kan foretages her