Hurtig oprejsning

image
21. september 2015 kl. 00:52
1. holdet havde noget at revanchere mod Karlslunde efter den store afklapsning mod Glostrup.

Udebanekampen mod Glostrup starter som et mindre mareridt. Allerede efter fire minutter er vi bagud 2-0. Det lykkes at stabilisere situationen, men i det 12. minut bliver vi straffet igen til 3-0. I det 37. minut får Erkan et gult kort og seks minutter senere får en Glostrupspiller også gult kort. Anden halvleg chockstarter Glostrup igen. På et frispark i det 47. minut scores der til 4-0. Et hjørnespark i det 56. minut ender også med en scoring til 5-0. Glostrup slår op i banen og det lykkedes VB at reducere til 5-1 i det 83. minut ved Røde.

VB lå á point med Karlslunde inden kampen, så vi forventede et jævnbyrdigt opgør. Første halvleg var også en jævnbyrdig affære hvor holdene skiftedes til at dominere kampen. Begge hold havde en stor chance hver, dog uden at score. I anden halvleg begyndte VB at få bedre styr på tingene og dominerede i længere perioder. På dette tidspunkt dukkede der nogle AB fans op der var i en sørgelig forfatning efter afklapsningen ude mod bundholdet B 1908. Humøret blev dog bedre da det lykkedes VB at score i det 83. minut ved Kadir til 1-0. Efter en dødboldsituation fik Karslunde ikke clearet bolden i målfeltet og Kadir bankede den resolut ind i kassen. Det var Kadir's debut efter en hovedskade der havde holdt ham ude i 4 måneder. VB lukkede og slukkede i overtiden ved Mauricio til 2-0 efter en kongeassist af Ali-Hassan.

Vi har nu i mere end et år ikke tabt en kamp på hjemmebanen, så den store lokale opbakning betyder rigtig meget. Blandt andet var Kirsten Vedel mødt op i klubtrøje for at støtte drengene.

2. Holdet vandt først 4-1 over Gladsaxe-Hero og hjemme tog de imod topholdet fra Allerød der endte 0-0. Oprykning er stadigvæk realistisk, men der er en 4-5 hold der bejler til de to oprykningspladser.