Menu

Rykker AB ned?

25. maj 2015 kl. 10:59
Efter et par forfærdelige spillerunder flaskede det hele sig for AB i 31. runde.

Det så slemt ud inden 31. runde med 6 point op til Fredericia, der ovenikøbet havde en betydeligt bedre målscore. For at bevare håbet om overlevelse i NordicBet ligaen var der tre ting der skulle lykkes:
1. Fredericia skulle tabe til Roskilde.
2. AB skulle slå Viborg.
3. AGF skulle tabe eller spille uafgjort mod Skive.
Med AB's sædvanlige held i slutspillet så lykkedes det selvfølgelig. Derved er afstanden op til Fredericia kun 3 point inden de to sidste spillerunder. Desuden fik AGF udskudt oprykningsfesten.
Da Lyngby på hjemmebane sandsynligvis slår Vejle i den sidste kamp i 31. runde og derved stadigvæk kan snuppe oprykningspladsen fra AGF. Det medfører så, at der i den 32. runde skal lykkes følgende:
1. Fredericia skal på udebane tabe eller spille uafgjort mod Skive.
2. AB skal på hjemmebane slå Vendsyssel. I teorien kan de klare sig med uafgjort hvis Fredericia taber, men så skal de slå AGF i den sidste spillerunde.
3. AGF skal slå eller spille uafgjort mod Lyngby (kampen foregår på Lyngby's hjemmebane).
AGF's oprykning til Superligaen er herved en realitet før sidste spillerunde. Så kan vi håbe på, at oprykningsfesten bliver meget stor i Århus med efterfølgende tømmermænd osv. Halvdelen af holdet er forhåbentlig også rent mentalt gået på badeferie når de på hjemmebane skal møde AB i den 33. runde. Fredericia skal på hjemmebane møde HB Køge. Inden 33. runde står AB og Fredericia så enten lige rent pointmæssigt eller Fredericia er foran med et enkelt point. Så det giver sig selv hvad der skal ske i den sidste spillerunde og kampene spilles i øvrigt på samme tid. Sidste år klarede AB den i overtiden, gad vide hvilken tid de vil bruge denne gang... 

Luk