Sejr til 1. og 2. holdet i anden runde

23. august 2015 kl. 03:15
Begge hold gæstede Brede på udebane så der var lagt op til det helt store opgør i perfekt vejr.
2. holdet kom ud i et tæt opgør. Først scorer Brede til 1-0. Herefter udligner vores unge talent Arif til 1-1. Så scorer Brede igen til 2-1. I anden halvleg scorer først Arif til 2-2 og Orhan slutter af med et gudemål helt oppe i krydset til slutresultatet 2-3.

1. Holdet var opsat til kampen, da Brede havde skrevet på LigaBold at det kun var held at vi slog dem i Serie 1. Så alle var opsat på at lukke ned for det sludder fra Lyngbydrengene. Kampen er meget taktisk hvor Brede står meget defensivt på banen med lange bold op af banen. Vores forsvar er dog virkelig stærkt og Brede har faktisk stort set ingen reelle chancer i løbet af kampen. I det 60. minut faldt så fars hammer, da Mauricio scorede til 0-1 på reposten fra et langskud. Undervejs fik vi også to gule kort, men det lykkes ikke Brede at udnytte overtalsmulighederne. Så mon ikke Brede efterhånden erkender, at tre tabte kampe i træk ikke har noget med held at gøre...