Menu

Sejr til 1. og 2. holdet

11. maj 2015 kl. 00:57
Selvom vejret ikke var med os på denne store fodboldlørdag på hjemmebane, så var der meget at glæde sig over rent pointmæssigt.
1. Holdet var ved at miste grebet om oprykningspladserne til SS efter tre uafgjorte kampe samt en tabt. Så det var på tide med 3 point på kontoen, dog skulle de møde Lundtofte som de havde tabt til i de tre seneste opgør. Benja og Tonner var tilbage i 1. holdstruppen og de havde noget at revanchere. Benja skulle da også hurtigt blive midtpunkt i kampen, da der blev lavet straffe mod ham allerede efter 4 minutter. Han scorede sikkert til 1-0. Efter ti minutter fik Orhan gult kort og dermed 10 minutter på bænken. Lundtofte havde også chancer, men manglede den sidste skarphed. Der var også en situation lige indenfor kanten af vores målfelt der lugtede fælt af straffe, men drengene klarede frisag. I det 34. minut havde VB en hurtig omstilling og Brian scorede sikkert på langskud til 2-0. Lundtofte's målmand var ikke helt på toppen i denne situationen, da bolden smuttede under ham i det regnvåde græs. Han har iøvrigt været målmandstræner for Brian Viskær, så vi kan så glæde os over at han åbenbart er bedre til at lære fra sig end at udøve denne gerning. Allerede minuttet efter laver Brian en fantomredning overfor en helt fri Lundtofte spiller. Så selv om Lundtofte havde meget af spillet, så virkede det som en af de dage hvor det hårde arbejde bare ikke ville krones med mål.

2. halvleg starter lidt afventende fra VB's side. I det 66. minut får VB så igen gult kort. Det anfægter dog ikke drengene og allerede 7 minutter senere har vi et godt forsøg som målmanden parere via målstolpen. VB presser og et hurtigt ryk af Ali i målfeltet får en Lundtofte spiller til at trække i nødbremsen og der dømmes straffe. Orhan scorer sikkert til 3-0 og lukker dermed kampen.

Dejligt at se et 1. hold der for alvor har meldt sig ind i kampen om oprykningspladserne. En kanon holdindsats hvor alle arbejdede stenhårdt for at det skulle lykkedes.

2. Holdet der er suveræne i deres pulje i Serie 4 vandt 3-2 over Virum-Sorgenfri og fuldendte dermed lørdagen. Desværre blev det en noget rodet affære til sidst med et rødt kort og en byge gule kort. Det lykkedes dog drengene at holde stand og sikre de tre point.