Suverænt 2. hold

21. maj 2015 kl. 00:35
Denne gang mødte drengene Kirke Værløse, der blev sendt hjem med en sæk på 8-0.

VB startede klart bedst og allerede efter 5 minutter banker Kubilay bolden ind i målet via stolpen til 1-0. Efter 9 minutter sendes bolden på tværs til Hasanain der løber direkte mod målet og scorer sikkert til 2-0. VB er stærkere i nærkampene og sætter KVIF under pres højt oppe på banen.VB's sammenspil er også betydeligt bedre. Dalibor forlænger en bold med hovedet til Kubilay der løber direkte mod målet og scorer sikkert til 3-0. I det 30. minut afsluttes et flot gennemspillet angreb af VB med en scoring af Mathi til 4-0. Lige inden pausen får VB hjørne der sparkes af Hicham. Bolden lander for fødderne af Mathi der sparker den ind til 5-0.
2. Halvleg fortsætter VB hvor de slap og spiller KVIF's forsvar tyndt flere gange, men de mangler den sidste skarphed. I det 65. minut lykkedes det så endelig. Et langskud af Hasanain pareres af målmanden, men heldigvis rammer bolden en medspiller og den lander i målnettet til 6-0. Allerede minuttet efter laver Drux et pragtmål til 7-0. I det 75. minut lukker og slukker Kubilay til 8-0. KVIF har måske en håndfuld chancer i 1. halvleg, men i 2. halvleg har de stort set ingen chancer. Stor ros til drengene der spiller en flot og disciplineret kamp. Det lover virkelig godt og det er nu meget realistisk at de går hen og vinder puljen.
En rigtig fair spillet kamp begge hold har stor ære af uden gule/røde kort. Dommeren Christian Nejstgaard håndterede også kampen på glimrende vis. Christian fik hurtigt situationer der kunne udarte sig under kontrol og efterlader et rigtigt godt indtryk.
På lørdag den 23. maj kl. 15:30 er der topopgør mod Nerashté på udebane i Ballerup. Så mød op og støt drengene i finalen mellem nr. 1 og 2.