U15 drengenes første sejr i 11-mands

16. maj 2015 kl. 20:05
Så lykkedes det endelig at få en sejr i den første sæson hvor de spiller 11-mands.
Modstanderen var Virum på udebane der heller ikke havde vundet en kamp endnu. VB startede klart bedst og det meste af spillet foregik på Virum's banehalvdel. Virum var dog ikke helt ufarlige og specielt deres dødbolde voldte drengene problemer. Efter 24 minutter får VB tilkæmpet sig et frispark i venstre side ca. 30 meter fra målet. Målmanden er gået et stykke ud i målfeltet. Christoffer sparker et højt skud ind mod målet og i første omgang virker skuddet for langt, men så dykker bolden og der er mål til 0-1. Målmanden prøver forgæves at komme tilbage, men kommer akkurat forsent til at parere skuddet. VB forsætter presset og burde lukke kampen i første halvleg.

I 2. halvleg kan VB ikke holde presset og Virum bliver lukket ind i kampen. Begge angreb mangler dog den sidste skarphed og forsvarsspillerne gør det også ganske godt. En kollektiv indsats af drengene krones tilsidst med sejr og glæden var stor blandt spillerne samt træneren Erkan. En god og fair spillet kamp hvor holdene stod rigtig godt til hinanden.

Salim blev kampens spiller, men alle præsterede en super indsats. Sejren blev bagefter fejret på behørig vis nede på Pizzariaet i Værebro.