Vigtig sejr til 2. holdet

27. september 2015 kl. 16:50
Topopgøret mod Karlebo skulle vindes hvis håbet om oprykning skulle bevares.
2. holdet havde virkelig sat sig op til kampen og kom godt fra start med en scoring af Arif til 0-1. Karlebo nåede dog at udligne til 1-1 inden pausen. I anden halvleg spillede 2. holdet drømmefodbold og fik tilkæmpet sig masser af chancer. Det blev en dødboldssituation der resulterede i sejren. Et frispark taget af Sang blev snittet af Arif og gik i mål til sejrsresultatet 1-2. Herligt at se hvordan 2. holdet vokser med opgaverne og har helt klart niveau til at spille i Serie 2.

Desuden vandt Nivå-Kokkedal over Brødeskov 4-1 i et andet topopgør, så 2. holdet nu er på andenpladsen over oprykningsstregen i tabellen.

På lørdag den 3. oktober kl. 12:00 skal de møde Nivå-Kokkedal, der også må karakteriseres som et topopgør. Så kom forbi og se klubbens bedste 2. hold nogensinde i klubbens historie og støt dem i kampen om oprykning.

På sponsorsiden er der også succes, hvor Carlsberg Sportsfond og CC Sportswear har sponseret et kampsæt til holdet.