Menu

1. Holdet er med hvor det er sjovt

22. april 2016 kl. 18:31

Sidste weekend tog 1. holdet sig kærligt af Brede IF der blev sendt hjem med et nederlag på 1-0. Brede var på papiret en overkommelig opgave, men manglende effektivt i angrebet resulterede i en snæver sejr. På lørdag den 23. april kl. 14:00 er det så FC Øresund, der også på papiret er en overkommelig opgave, men det kan være rigtig farligt at undervurdere modstanderne når vi ikke udnytter chancerne til fulde. Hvis vi vinder på lørdag er vi ubesejrede på hjemmebane i 602 dage, hvilket er mere end 1½ år. Så kig op og støt drengene, så vi kan få sendt FC Øresund hjem med et nederlag de husker længe og cementere vores hjemmebane som 'Værebro Fort'.

Der er kun tre point op til oprykningspladserne, så 1. holdet er stadigvæk inde i varmen med hensyn til oprykning til Danmarksserien. Ja du læste rigtigt, en lille klub med en skolebane og et gammelt klubhus med masser af sjæl spiser kirsebær med de store. Fodbold er sjovt...

Tilsidst har vi ansat Tonny Trix som hjælpetræner. Hans rolle bliver at give 3-4 udvalgte unge spillere individuel træning som supplement til den normale træning, så de forhåbentlig slår igennem for alvor. Ingen tvivl om at talentet er stort og vi tror på at Tonny er manden for at give dem det sidste mentale og faglige skub så de brager igennem.

Luk