Menu

1. Holdet - Tre vigtige point

29. oktober 2016 kl. 18:22

Sidste kamp var mod Hørsholm-Usserød IF som havde samme antal point som os, nemlig 15 point. Der var 6 point op til Lundtofte Boldklub på førstepladsen inden kampen, så en sejr var vigtig for at ligge godt til i kampen om oprykningspladserne.

Kampen var en meget lige affære hvor holdene hver fik tilkæmpet sig en 3-4 reelle chancer, men scoringerne udeblev. Daniel havde blandt andet en superredning i første halvleg, hvor en HUI spiller havde frit løb mod målet. Alle begyndte at vænne sig til tanken om at endnu en kamp nok endte uafgjort. Brian Nielsen ville det dog anderledes og langt inde i overtiden var han på endnu en aktion i HUIs straffesparksfelt. Han prøvede at afdrible højre back, som lavede et klodset indgreb og dommeren dømte straffe. Som sædvanligt scorede Brian overlegent til 1-0 og blev dermed matchvinder.

Begge mandskaber havde stor ære af en meget fair spillet kamp med meget få frispark. Desuden skal der også sendes nogle rosende ord til dommertrioen med Niclas Gomes i spidsen samt liniedommerne Martin A. Lauridsen og Carsten Hansen der håndterede kampen på glimrende vis og efterlader et rigtig godt indtryk.

Atter slog holdene hinanden på kryds og tværs i puljen så spændingen er intakt. Vi overvintre på syvendepladsen med kun fire point op til Herstedøster IC på førstepladsen, som iøvrigt slog Lundtofte Boldklub. Vi fik også uventet hjælp af Gladsaxe-Hero BK der vandt for anden gang i træk. Denne gang gik det udover topholdet BK Avarta, der ellers med en sejr kunne have indtaget førstepladsen. 

Det bliver en spændende pulje at følge til foråret, da stort set alle holdene har en reel chance i oprykningskampen.

Tilsidst, men absolut ikke mindst, en stor tak til vores sponsorer for deres støtte!