3. Holdet i topopgør

22. september 2016 kl. 21:53

Så var der dømt topopgør på hjemmebane mod Gørløse mandag den 19. september. Gørløse havde inden opgøret vundet alle deres kampe, så der ventede derfor ikke nogen nem opgave for drengene.

VB lagde bedst ud og efter 8 minutter har de et forøg på overliggeren. Fire minutter senere får Marco en god stikning og løber fra alt og alle, men sender bolden lige forbi mål. Mathias har flere gode aktioner i venstre side og i det 17. minut lykkedes det med en perfekt assist til Marco der sender bolden i mål til 1-0. Det ser rigtig godt ud, men drengene får hurtigt en kold dukkert da Gørløse udligner minuttet efter på en hurtig kontra. Gørløse har nogle hurtige folk og syv minutter senere er det igen en hurtig kontra og det står 1-2 til Gørløse. VB får stille og roligt kontrol over tingene igen og har et godt hovedstød på overliggeren i det 41. minut. VB fortsætter med at presse og i det 43. minut får Yousef "Jolle" fremprovokeret et straffe efter en dribletur i feltet. Hassan scorer sikkert til 2-2 og kort efter fløjtes der til pause.

VB starter 2. halvleg bedst og efter 50 minutter scorer Younas til 3-2 efter lidt klumpspil i feltet. Gørløse er rystet og "Jolle" tager en flot dribletur ind i feltet og ligger bolden op i krydset til 4-2. Det ser rigtig godt ud og VB er i kontrol. Desværre holder man op med at spille fodbold i perioder, hvilket resulterer i farlige situationer foran VB's mål. Seks minutter før tid medfører en dårlig clearing i forsvaret at Gørløse scorer på en hurtig omstilling til 4-3. Nu tror Gørløse pludselig på det igen og allerede minuttet efter udlignes der til 4-4 på en flot helflugter. De sidste fem minutter er ren overlevelse for drengene, men dommerens fløjte redder dem. Ærgeligt de smider en sikker sejr væk fordi de holder op med at spille fodbold i perioder og derved får lukket Gørløse ind i kampen.

VB er nu nr. 3 i tabellen med 11 point, Gørløse nr. 1 og Skibby nr. 2 der begge har 13 point. Dog har Skibby spillet en kamp mere og næste weekend skal drengene møde bundholdet Nødebo der har tabt alle kampene indtil videre.