3. Holdet rykker op

23. oktober 2016 kl. 21:09

3. holdet kunne med en sejr i sidste kamp mod ORI-Fodbold sikre sig direkte oprykning til Serie 5.

VB 1968 kom bedst fra start og var meget overlegne mht. boldbesiddelsen.  I det 13. minut scorede Hicham til 1-0. Daniel fra ORI-Fodbold fik dog udlignet til 1-1 allerede 5 minutter senere efter en forsvarsfejl. VB 1968 presser og i det 31. minut scorede Ihsan til 2-1.

Flot 1. halvleg selvom der var lidt problemer med backsne, men det fik drengene styr på i 2. halvleg. VB 1968 fortsætter med at dominere og i det 85. minut dømmes der straffe til VB 1968. Yolle scorer sikkert til 3-1 og lukker dermed kampen.

Flot præstation af holdet der hermed sikre sig oprykning. Desuden slutter de af med deres bedste kamp rent spillemæssigt. Sejren kunne nemt have været større med en 4-5 friløbere, som desværre ikke resulterer i scoringer.