Det er tæt i 1. Holdets pulje

11. september 2016 kl. 07:52

Det er tæt i Serie 1, Pulje 1 hvor holdene slår hinanden på kryds og tværs. 1. Holdet er det eneste ubesejrede hold der er tilbage i puljen, hvilket vores forsvar har stor ære af. Dog har vi manglet den sidste skarphed i angrebet, hvilket har resulteret i tre uafgjorte kampe. Vi ligger dog godt til i tabellen, da vi har spillet en kamp mindre end mange af de andre hold.

For en uge siden blev det til 1-1 hjemme mod FREM Hellebæk. Vi havde et hav af chancer og burde have lukket kampen i 1. halvleg. Pludselig lykkes det så for FREM at score i det 41. minut. Drengene fortsatte hvor de slap i 2. halvleg og til sidst begår et hårdt presset FREM straffe mod Brian. Som sædvanlig var Brian sikkerheden selv og udligner til 1-1, hvilket også blev kampens slutresultat.

Så var det Ølstykke på udebane. Vi sad på 1. halvleg med scoringer af Bamba og Benjamin. Ølstykke tog sig af anden halvleg og scorede ligeledes 2 gange til slutresultatet 2-2. Det var ellers tæt på de tre point, da det udlignende mål først faldt 5 minutter før lukketid. Vi havde chancer til flere mål i 1. halvleg, men atter manglede den sidste skarphed foran mål. Den eneste der sandsynligvis var glad efter kampen var Benjamin, som scorede i hans debutkamp for 1. holdet. Velkommen tilbage Benja...