Menu

Get2 Fodboldskole

image
26. juli 2016 kl. 23:12

Så er der ikke lang tid til at vores Get2 Fodboldskole igen skal afvikles for femte gang, det er nemlig på mandag kl. 9:00 den 1. august. Igen får vi besøg som de tidligere år.

Om tirsdagen kl. 13:00 kommer der to professionelle fodboldspillere fra AB og deltager i træningen. DBU's kommunikationsafdeling kommer måske også forbi og dækker AB besøget. Gæsterne fra AB er Nichlas Rohde som har scoret mange vigtige mål i AB-trøjen, og som også har Superliga-kampe for FC Nordsjælland på CV'et. Nichlas har også spillet på Island. Desuden kommer Robel Hagos, som er en rigtig Værebro dreng og har bevist at man med hårdt arbejde kan nå sine drømme. Robel er nu en del af AB's førstehold og et forbillede for mange af Værebros unge.

Om torsdagen kl. 11:00 får vi besøg af Borgmester Karin Søjberg Holst, Byrådsmedlem Katrine Skov (Formand for Kultur, Fritid og Idræt) samt Lars Kruse fra DIF.

Traditionen tro så kigger selvfølgelig også Niels fra Frederiksberg forbi med sin søn Altesa der til dagligt spiller i KB.

Vi modtog alt udstyret først på ugen og den daglige frokost er også på plads, så vi glæder os til at tage imod en masse forventningsfulde børn i fodboldens tegn.