Menu

Sommerferie

image
12. august 2016 kl. 22:48

I år havde vi det største sommerferieprogram nogenside. Udover DBU Get2 Fodboldskolen i uge 31 arrangerede vi også Street Fodbold i seks uger i forbindelse med Gladsaxe Kommunes sommerferieaktiviteter.

Street Fodbold kunne realiseres med støtte fra Gladsaxe Kommune, CC Sportswear og DIF. I de seks uger afviklede vi tre turneringer hver uge for henholdsvis:

Række A til og med 9 år
Række B fra 10 til 12 år
Række C til og med 16år

hvor det var gratis at deltage. Vinderne fik et gavekort hver på 200kr. til CC Sportswear og dagens spiller fik kampbolden med hjem. Den sidste uge var gavekortene sat op til 400kr. for Række C. Det lykkedes også at lave to åbne turneringer for vores seniores hvor gavekortene var på 800kr. Ialt blev der uddelt gavekort for en samlet værdi af 16.200kr. I løbet af de seks uger havde vi samlet ca. 250 deltagere. Den 8. juli kiggede byrådsmedlem Katrine Skov (Formand for Kultur, Fritid og Idræt) også forbi og overrakte blandt andet præmierne. Turneringerne blev afviklet med hjælp fra unge fra Værebro der fik løn for deres indsats.

DBU Get2 Fodboldskolen er et initiativ af DBU og DIF rettet mod socialt belastede boligområder for at støtte de lokale fodboldklubber og give flere børn mulighed for at prøve den populære Fodboldskole der normalt koster 870kr. Det var femte gang det lykkedes at få en gratis Fodboldskole til Værebro Park, dog betalte deltagerne 200kr. så vi kunne tilbyde frokost hver dag. De 50 deltagere fik desuden t-shirt, shorts, strømper, drikkedunk og en fodbold. Igen var der unge fra Værebro der hjalp med afviklingen og fik løn for deres indsats. Som sædvanlig havde vi mange besøg i løbet af Fodboldskolen der blev dækket af medierne i form af TV2 Lorry, Gladsaxe Bladet og fotograf Bent Raspe-Pedersen.

Om tirsdagen fik vi besøg af AB Gladsaxe førsteholdsspillerne Jannich Storch, Nichlas Rohde og Robel Hagos samt kommunikation Casper Jensen og praktikant Andreas W. Simonsen. Først fortalte de om deres fodboldkarriere og spørgelysten var stor. Bagefter hyggede vi os med nogle øvelser sammen med spillerne fra AB. 

Om torsdagen fik vi besøg af Borgmester Karin Søjberg Holst, Byrådsmedlem Katrine Skov (Formand for Kultur, Fritid og Idræt), Nina Nielsen (Afdelingsleder for Kultur, Fritid og Unge), Ole Mikkelsen fra DBUs Fodboldskole Gruppe, Konsulent Lars Kruse fra DIF, Martin Karbech Mouritsen fra AVP Vejret viste sig fra sin gode side som sædvanlig når vi får Borgmesterbesøg. Der var en rigtig god dialog om stort og småt. For år tilbage snakkede vi meget om kunstgræs, som siden blev indviet på ABs anlæg den 27. juni 2015. Så det bliver ikke kun ved snakken og nu er det nye omklædningsfaciliteter der arbejdes på. Børnenes træning var der også tid til at se på og vi viste blandt andet en af vores orienteringsøvelser med farve-/nummerplader.

 

Tilsidst må vi ikke glemme alle dem fra Værebro der var med til at realisere alle aktiviteterne, derfor en stor tak til: Abdirahman Jama, Adel Abdul Karim, Adnan Jama, Aleksandar Rajovic, Arif Asif, Danial Haider, Debbie B. Sørensen, Harris Sharif, Hassan Ul-haq, Jørgen Franck, Kasper Willems, Mustafa Duch, Usman Iqbal, Younas Ahmed og sidst men ikke mindst alle pigerne der lavede frokost. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger, så mon ikke vi vender tilbage næste år med et mindst lige så godt program.

Sponsorer: