Super kamp af 1. Holdet

17. september 2016 kl. 23:25

Så var turen kommet til Brede IF på hjemmebane, som er et godt sammenspillet hold over en længere årrække, dog uden de store individualister. Så det er et hold man ikke skal undervurdere da de virkelig kæmper som et hold.

Drengene startede kampen bedst, kontrollerede spillet og skabte nogle farlige chancer. Brede levede derimod på hurtige omstillinger, men vores fire back kæde neutraliserede situationerne effektivt. Desuden løber Brede meget efter bolden og som oftest forgæves. I det 8. minut spilles Mourad i dybden og målmandens redning lander for fødderne af Semere der first timer bolden i mål til stor jubel. Brede spiller afventende, men i det 35. minut lykkedes det os at skabe en overtalssituation hvor Brian spilles fri. Hans efterfølgende langskud pareres af en Brede spiller med hånden og der dømmes korrekt straffe. Brian er atter sikkerheden selv og scorer sikkert til 2-0.

Efter pausen fortsætter vi med at dominere og i det 49. minut har Ali Hassan et gennembrud i højre side og scorer sikkert til 3-0 i det fjerneste hjørne. Herligt at opleve vores unge spillere fra Værebro score.  Vi går lidt ned i tempo og Brede tilkæmper sig nogle fine chancer. Blandt andet en kæmpe chance hvor en Brede angriber står 4-5 meter fra målet og sparker over. Det er åbenbart en af de dage hvor intet vil lykkes for Brede. Drengene giver den gas igen og 8. minutter før tid skaber vi igen en overtalssituation. I den højre side af Brede's målfelt spilles Jeppe fri og han sender en kanonkugle afsted der sidder i den fjerneste trekant uden chance for målmanden til 4-0. Sindsygt mål der klart kandidere til årets mål. Brede resignere overfor overmagten og desuden har de løbet forgæves efter bolden i gennem det meste af kampen. De tre point på kontoen medfører at vi avancerer til andenpladsen i puljen kun et point efter Espergærde IF. Endelig er vi tilbage i den sjove ende af tabellen.

Drengene spillede en flot kamp med et sprudlende angreb og mange gode præstationer. Desuden er det anden gang forsvaret opnår clean sheet og vi er stadigvæk det eneste hold der er ubesejrede i puljen. Det ser ud til at vi nu endelig har lagt pokalnederlaget til Fremad Amager bag os. Timingen er perfekt da vi snart skal møde topholdene Espergærde IF og BK Avarta.

Stor ros til dommertrioen med Oliver Bjerring Quistgaard i spidsen samt de to liniedommere Kim Berggreen og Serhat Aksoy. De satte sig i respekt fra starten og skabte en god atmosfære uden at sætte sig i centrum. Spillerne fik lov til at gå til hinanden og tackle igennem med lovlige midler.