Menu

U16 drengenes tur til Makedonien

image
06. april 2016 kl. 07:41

Ideen til turen opstod tilbage i 2015 og vi henvendte os derefter til en række sponsorer om støtte, så drengene kunne komme afsted for et overskueligt beløb. Derfor stor tak til DK Pleje, Klaus Overskov VVS, Værebro Centrets Herrefrisør, Torvegrillen og LRSC Consult for støtten til denne tur.

Busturen tog ca. 30 timer til Skopje som er hovedstaden i Makedonien. Den lange bustur kronedes med ankomsten til et super hotel og poolen blev indtaget med det samme. Dagene gik med sightseeing i den smukke by Skopje hvor et lille rejsebudget rækker rigtig langt. Så der blev shoppet en hel del.

Der blev også spillet lidt fodbold på en lokal skole. Mange af børnene og de voksne på skolen troede drengene var superstjerne i deres flotte VB 1968 dragter. Dog var den tydelige fattigdom i området tankevækkende, så drengene donere 15 fodbold til skolen.

Drengene var sammen fra morgen til aften og det styrkede sammenholdet, hvilket også var formålet med turen. De var ude og spise hver aften. En af aftenerne var på en luksusrestaurant i galapåklædning.

Alt i alt en supertur og drengene går allerede og pusler med ideen om at tage derned igen.

 

 

 

 

 

 

Luk