Menu

Seniornyt

image
16. juli 2017 kl. 01:17

Seniornyt bliver løbende opdateret om stort og småt på seniorholdene. Nyhederne for de enkelte hold er som følger:

1. Holdet:

Mouhamad El-Faour stopper som træner og efterlader et godt sammenspillet hold efter den store tilgang af spillere det sidste år. Sunaj Demirovski overtager trænerjobbet. Sunaj har tidligere været træner for 1. holdet under dets imponerende sejrsrække, der med oprykning på oprykning strøg op gennem det sjællandske fodboldhierarki. Siden har han været træner for Københavnsserieholdet Prespa og assistenttræner for Københavnsserieholdet HB (Handelsstandens Boldklub). De sidste tre år har han været sportschef i Prespa. Desuden er de gamle kendinge Kim Kaarup og Tonny 'Trix' Kirkestad også tilknyttet 1. holdet på trænersiden. Stort velkommen til Sunaj og en stor tak til Mo for hans indsats der har løftet 1. holdet og klubben på mange områder.

Der er også nyt på spillersiden. Ali-Hassan Iqbal er tilbage i truppen, positivt at de unge fra Værebro også kan være med. En anden af de unge fra Værebro er Arif Asif, der fik masser af spilletid i løbet af maj med fire S1 kampe og to pokalkampe mod henholdsvis et SS og DS hold. Desuden får vi også målmanden Christoffer Branick fra Christiania Sports Club, så vi nu har to kompetente målmænd i truppen. Skadessituationen lysner gevaldigt da Ayoub Sørensen og Rami Kais, som efter et længere skadesforløb, endelig fik spilletid i slutningen af forårssæsonen og de er nu mere end klar til efterårssæsonen. Semere Haile begynder også at kunne se lyset for enden af skadestunnellen og vi håber alle han kommer i aktion igen i løbet af efterårssæsonen.

Haydar Aqil Said flytter til FK Odsherred.

Træningskampe:
1. Ishøj
 på udebane lørdag den 29. juli 2017 kl. 13:00 
2. Husum 
på udebane lørdag den 5. august 2017 kl. 13:00 
3. Tårnby FF (DS) på hjemmebane fredag den 11. august 2017 kl. 18:30 

Vi leder efter en holdleder der kan assistere ved træning og kampe. Arbejdet omfatter IKKE tøjvask og pakning af tasker.

2. Holdet:

Kassem Mohamad, Stefan Kuburovic, Dalibor Kuburovic og Artan Krasniqi flytter til Grantoftens IF. Ivan Labovic flytter til AB.

3. Holdet:

Intet nyt.

4. Holdet:

Simon Ibæk Perlt flytter til Bagsværd BK.

5. Holdet:

Intet nyt.

Old boys 2 (8 mands):

Søger nye spillere, kontakt Anders Sukstorf på mobil 6015 9422.