Menu

Fodbold Fitness for kvinder

image
18. april 2018 kl. 20:37

VB 1968 har indgået en klubaftale med Bevæg Dig For Livet om at etablere Fodbold Fitness for kvinder (25-59 år). Fodbold Fitness er et motionstilbud til alle voksne, der ønsker en social og effektiv træningsform

Konceptet er enkelt og forsøger at tage det bedste fra to verdener og kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitnesscentrets fleksibilitet. Det er motions-fodbold med ligesindede, når det passer dig og fokus er på motion, sjov og sammenhold.

Der spilles udendørs, altid med bold og på mindre baner, så hver enkelt spiller får flere boldberøringer og er en større del af spillet. En decideret træner er ikke nødvendig, ligesom fodboldspillet kan kombineres med fx fitnessøvelser, hvis deltagerne ønsker at træne hele kroppen.

Fodbold er en effektiv træningsform til at forbedre sundheden og den fysiske form og er en bedre kombinationstræning end løb eller styrketræning. Derudover skabes der relationer på fodboldbanen, som betyder, at det er nemmere at holde fast i din nye vane.

Der er træning oppe på græsbanerne i Værebro Park hver onsdag fra kl. 18:00 til kl. 19:00. Kontaktperson er Jørgen Franck. Kontingent er kun 125 kr. pr. halvår.

Konsulent Frederik T. Løwenstein fra Bevæg Dig For Livet vil hjælpe os med at realisere projektet. Desuden får vi også udleveret udstyr i form af:

  • Fodbold Fitness-taske
  • 2 x bolde
  • 1 x Fodbold Fitness banner
  • 10 x Fodbold Fitness overtræksveste, 1 x ring til veste
  • 2 x Fodbold Fitness trøjer
  • Øvelseskort

 

Luk