Menu

Nu også med pedelmedhjælper

10. juni 2018 kl. 08:57

Rigtig mange benytter plænerne og klubbens terrasse til mange forskellige aktiviteter. Der grilles ofte på terrassen og alle skal være mere end velkomne. Dog er det heller ikke en hemmelighed, at disse aktiviteter også producere lidt affald der ikke pynter på helhedsindtrykket. Desuden bruger vi en del tid på at rydde op og den tid går selvfølgelig fra klubarbejdet.

Metaldåser der er klippet i stykker af plæneklipperen og er trådt ned i græsset er heller ikke helt ufarlige hvis man er nede og lave en glidende tackling.

Så derfor er det med stor glæde at vi kan byde en ny pedelmedhjælper velkommen, som vil hjælpe os med at holde området pænt og rydeligt. Medhjælperen vil også fjerne overskydende græs på DABs del af 5-mandsbanen så kommunen kan foretage opstregning uden problemer. Tilsidst håber vi også der bliver lidt tid til trimme beplatningen/ukrudtet omkring klubhuset.

Vi har også lavet en aftale med Ejendomskontoret så vi kan låne diverse udstyr såsom en trillebør osv. Desuden er det selvfølgelig gratis for beboerne i Værebro Park, da det er etableret under virksomhedspraktikordningen (fleksjob) i samarbejde med Gladsaxe Jobcenter.

Så tag godt imod vores nye pedelmedhjælper!