Menu

Seniornyt

image
19. januar 2018 kl. 23:24

Seniornyt bliver løbende opdateret om stort og småt på seniorholdene. Nyhederne for de enkelte hold er som følger:

1. Holdet:

Ny træner er Kim Villy Nielsen, der kender vores klub og medlemmer godt samt knyttet mange venskaber igennem årene. Kim kommer fra AB hvor han siden 2000 har bestridt en række job. I starten var det som ungdomstræner, der kulminerede i 2008, hvor U18 blev danske mestre og Kim var assistenttræner for Søren Bjerg. Det blev også til et år som træner for et seniorhold hvorefter han i 2011 overtog stillingen som holdleder for ABs 1. hold. Kim har også for en del år siden været i VB 1968 som ungdomstræner og ungdomsformand. Vi ser frem til samarbejdet, da Kim nyder stor respekt og anerkendelse i vores klub.

Trænerne Sunaj Demirovski og Kim Kaarup fortsætter.

Desuden er holdet forstærket med følgende spillere:
1. Martin Albrechtsen fra Avarta BK. Martin fik sin fodboldopdragelse i AB som han forlod som 21 årig. Hans CV indeholder Superligaklubberne Brøndby IF, FC København, FC Midtjylland og AC Horsens samt Premier League-klubben West Bromwich. Det blev også til 4 kampe for landsholdet. Sindsyg signing...
2. Kristijan Koropanov​ fra Gladsaxe-Hero BK. Forrige sæson var han topscorer med 10 kasser i GHB. Denne sæson er det blevet til 2 mål og 7 assist. Du finder ham typisk på kanten og offensiv midt.
3. Lasse Syndergaard fra Husum Boldklub. Lasse har lavet mange kasser for Husum i S1/KS og med en højde på 196cm stærk i hovedspillet. 

Træningskampe:
1. Husum
 Boldklub på udebane lørdag kl. 13:00 den 3. februar 2018

Vi leder efter en holdleder der kan assistere ved træning og kampe. Arbejdet omfatter IKKE tøjvask og pakning af tasker.

2. Holdet:

Den spillende trænertrio Assan Jaye, Orhan Koyuncu og Rageh Ahmed overtager efter Anas Fazal. Desuden er holdet forstærket med følgende spillere:
1. Mathias Stens Petersen fra VIF.
2. Abdul Mateen Hussain fra VIF.
3. Christian Skodsborg fra Øresund Klubfodbold.
4. Stefan Kuburovic fra Grantoftens IF.
5. Dalibor Kuburovic fra Grantoftens IF.
6. Guled Waise​ fra Gladsaxe-Hero BK.
7. Assan Jaye fra AB.