Menu

1. Holdet fortsætter den gode stime

19. april 2019 kl. 21:50

Så var turen kommet til Herlev IF på udebane fredag den 19. april 2019 kl. 13:00. Dagen startede perfekt med godt vejr og hygge i klubben med morgenmad. Desuden var vi tidligt ude hos Herlev så ingen stress.

Præcis kl. 13:00 fløjter dommer Henrik Pedersen kampen i gang. Efter fire minutter får vi tilkendt et frispark et stykke uden for feltet, men Ercan rammer desværre muren. Pludselig har vi et kedeligt boldtab på midten og en af vores forsvarer står for langt fremme så bolden kan spilles i bagrummet til venstre wing Mikkel Maxsø. Han afslutter sikkert til 1-0 til Herlev i det 8. minut. Okay nu må det være gået op for alle at kampen er i gang...

Vi virker lidt rystede og mister hurtigt boldene. Nå vi kommer os over overraskelsen og spillet begynder at fungere. En lidt hård tilbagelægning til Herlev’s målmand som han må tæmme med brystet er vores torpedo Kiki lige ved at opsnappe. Kort efter stor chance til Ercan der reddes på stregen. Nå nu er vi sku ved at komme op i tempo.

Et veludført hjørnespark og Kiki opsnapper reposten fra målmanden og scorer sikkert til 1-1 i det 14. minut. Fedt så er vi tilbage igen og har allerede lagt overraskelsen bag os efter 6 minutter. 

Godt angreb af Victor der sender bolden ind i feltet, men den cleares desværre. Sindssygt gennembrud af Kim der går direkte mod målet, men målmanden redder desværre. Stadigvæk en meget lige affære hvor det kan gå til begge sider

Poooha kort efter er Mikkel Maxsø lige ved at score igen efter samme opskrift til 1-0, så hold da for pokker den bagkæde. Victor laver et flot gennembrud i højre side og spiller Jolle fri på midten der scorer sikkert til 1-2 i det 28. minut. Nu bliver far Nazam Fazal sikkert rigtig stolt, men vi ved også at han altid kan finde et par småfejl der skal rettes til næste kamp.

Jolle bryder angrebet med en herretackling og Kiki får en friløber der desværre løber ud i plastikken. Det ser godt ud da vi nu presser hele tiden. Godt forsøg af Arif der er ved at overraske målmanden, det er kun et spørgsmål om tid før vi også har Arif på scoringslisten. Jolle er i hopla da han afdribler flere spillere og afslutter lige forbi målet.

Herlev løber offside hele tiden og filmen er ved at knække for Herlev’s træner. Stemningen er god ude på trænerbænkene og vi tager rigtig meget gas på hinanden. Linjedommeren er også frisk med en bemærkning ind i mellem.

Ercan spiller den på tværs forbi en tre-fire modstandere i feltet og Jolle sparker den sikkert i mål til 1-3 i det 43. minut. Nu kæmper drengene sku for fuld udblæsning og herligt der skabes lidt ro på bagsmækken lige før pausen.

Pause og vi må konstatere at første halvleg er mere end godkendt rent resultatmæssigt. Nu skal der drikkes vand i varmen.

Så er vi i gang med 2. halvleg. God kontra og Arif sender bolden lige forbi målet. Super pasning af Jeppe og Kiki er lige ved at score. Superassist af Ercan der spiller bolden på tværs og bagud i feltet, Jolle lader den fortsætte og Jeppe banker den efterfølgende i kassen til 1-4 i det 55. minut. Solen skinner Værebro vinder...

Stor fornøjelse at se drengene spille fodbold i dag. Det er nu ikke fordi Herlev ikke har chancer, men de er noget uskarpe i afslutningerne. Tredie reserve sendes på banen i form af Martin B. så alle nu har været i kamp. Victor tager et dybdeløb samtidig med Ercan laver en stikning. Jaja Victor laver tunnel på målmanden og den står 1-5 i det 63. minut. Alt lykkes nu...

Allerede 4 minutter efter tilkæmper vi os en hurtig omstilling og Orhan scorer til 1-6 efter assist af Martin B. Poooha det er en hård dag på kontoret for Herlev og mange af Herlev spillerne ligner nogen der ser frem til slutfløjtet, så de kan glemme denne kamp så hurtigt som muligt.

Gult kort til Martin B. fordi han afslutter et angreb hvor der er fløjtet off-side og dermed 10 minutter på bænken som belønning.

Det er genialt det der Ercan laver og den står 1-7 i det 77. minut. Trækker lige bolden over til venstre skøjten og bang den sidder i målet. Så fandt Herlev's forsvar ud af at han også kan sparke med venstre fod.

Ercan er lige ved at score efter assist af Victor. Stemningen er i top på lægterne. Endelig lyder dommerens befriende slutfløjt og Herlev kan få lidt kvalitetstid i omklædningsrummet til at slikke sårene. Sindssyg kamp hvor alle er i hopla og sultne efter at score mål.

Ercan bliver kampens spiller med fire assist og et mål. Der var dog flere der var kandidater til titlen i løbet af kampen, specielt Jolle med to mål og én assist samt en fornem kamp med det rigtige mix af teknik og fight.

Trænerkollektivet i form af Kristian, Sunaj og Kim fortjener også ros, specielt fordi de blev på bænken igennem hele kampen så vi undgik selvmål. Specielt Kim Kaarup skal fremhæves for et glimrende taktisk oplæg, planen var at score flere mål end modstanderne hvilket holdet åbenbart fattede.

Dommertrioen med Henrik Pedersen i spidsen samt de to liniedommere Jesper Christensen og Markus Gravlund håndterede kampen på glimrende vis og efterlader et rigtigt godt indtryk. Det var desuden en meget fair spillet kamp, som begge hold havde stor ære af og hvor der kun blev uddelt et eneste gult kort for at overhøre en off-side kendelse.

Vi fortsætter den gode stime med maks. point på kontoen og otte forskellige målscorer (Kiki, Ercan, Adrian, Orhan, Kim, Victor, Jolle og Jeppe) med ialt 14 kasser i de tre første kampe. 1 2 Værebro...

Næste kamp er hjemme mod Fredensborg Bl fredag den 26. april 2019 kl. 18:00. Dernæst igen hjemmebane mod de lokale arvefjender fra Gladsaxe-Hero BK fredag den 3. maj 2019 kl. 18:00. Gladsaxe-Hero havde selvfølgelig også sendt iagttagere til kampen, men vi ved også de hader at tabe til os og de vil gøre alt for at få os ned med nakken.

Lørdagens kampe endte atter gunstigt for os. Både nr. 2 Lundtofte og nr. 3 LSF satte point til, så nu er vi rykket op på trediepladsen kun et point efter Lundtofte. Desuden kan vi selv afgøre det, da vi skal møde Lundtofte på udebane lørdag den 11. maj 2019 kl. 13:00. 

Tilsidst, men absolut ikke mindst, en stor tak til vores sponsorer for deres støtte!