Menu

Brian Nielsen stopper som aktiv på 1. Holdet

image
17. december 2020 kl. 16:32

Brian Nielsen stopper som aktiv på 1. Holdet, men er stadigvæk tilknyttet trænerteamet omkring holdet. Brian kom til VB 1968 i 2015 og det blev ialt til 85 kampe i VB-trøjen. Af højdepunkter var han med til at sikre os oprykning til Sjællandsserien i 2020 og 100.000 kr. som bedste seriehold 2017/18 i DBU Pokalen.

Brian er i besiddelse af et fodboldtalent udover det sædvanlige. Tonny ”Trix” Nielsen, der har været tilknyttet AB i 30 år, er ikke i tvivl om at Brian Nielsen er en af de tre bedste spillere han nogensinde har trænet og det siger ikke så lidt.

Brian er i en klasse for sig på dødboldsituationerne. Specielt straffespark hvor han var fast mand og ikke brændte et eneste. Altid udført elegant, typisk lagt følt ind i kassen efter målmanden var gået til en af siderne.

Som angriber kunne han skabe 'disruption' i ethvert forsvar ved at gøre det uventede og derfor altid ambassadør for seværdig fodbold af høj underholdningsværdi. Det er en meget stor personlighed, vi mister. Både på, men heldigvis ikke uden for banen.

Han slipper ikke fodbolden fuldstændigt, men satser på lidt seniorbold i B. 1973, Herlev. 

Brian atter som matchvinder omgivet af de jublende holdkammerater Mauricio, Jeppe og Christos.