Menu

Seniornyt - Efterår

image
28. juni 2023 kl. 21:50

Seniornyt bliver løbende opdateret om stort og småt på seniorholdene. Nyhederne for de enkelte hold er som følger:

1. Holdet:

Vi gennemgik en kæmpe turnaround den første sæson i Danmarksserien. Efteråret startede godt med en sejr over Herlev, men derefter tabte vi hele seks kampe i streg. Vi måtte smerteligt erkende, at vi ikke havde niveauet til at begå os i Danmarksserien. Da efterårets kampe var overstået lignede vi en stensikker nedrykker sammen med KFUM. I nøden blev vi positivt overrasket, da flere unge talenter kom til prøvetræning i vores klub. Det skyldtes måske, at vi gav den 16 årige Tristan Najeeb chancen for at spille i Danmarksserien. Vi skruede lidt ned for kendisfaktoren på holdet og supplerede op med unge hårdt arbejdende talenter. Bænken blev også fyldt op med unge talenter så vi havde mulighed for i alt fem udskiftninger. Nu havde vi niveauet og efter en fantastisk indsats sluttede vi foråret af som et af de bedste hold i vores pulje og derfor ses vi selvfølgelig til efteråret i Danmarksserien. Det var dog en spændende affære og det var først da der var to spillerunder tilbage at vi var sikre på en sæson mere i Danmarksserien. Vi valgte at stå sammen i bussen og kæmpe os ud af bundplaceringen. Vi er Værebro. 1 2 Værebro ⚽💪❤🔥

Under processen opdagede vi at mange divisionsklubber der også har et elitespor for ungdommen har en enorm frafaldsprocent når de er færdige som U19 spillere. Stort set ingen U19 spillere kan klare springet direkte ind i divisionstruppen og klubben kan ikke rigtig tilbyde nogle særlig attraktive alternativer. Herefter søger de lykken i andre klubber og padler rundt indtil de opgiver den helt store drøm om en fodboldkarriere. Vi var også i pulje med Næstved der udover et divisionshold også har et DS hold. De sørgede for at reserverne fra divisionsholdet fik spilletid på DS holdet og kunde derved fastholde og videreudvikle deres talenter. Rent økonomisk er det helt sikkert også en god forretning. Derfor opstod ideen at et samarbejde med en divisionsklub gav mening, så vi kunne være med til at løfte den unge spiller det sidste stykke ind i divisionerne via vores DS hold. F.eks. kunne man aftale hvilken position den unge spiller skulle satse på og tilrettelægge træningen efter det. Udover at deltage i vores træning kunne han supplerer det med træning sammen med divisionsholdet. Når niveauet så var til det kunne han få kampe på vores DS hold og udvikle sig yderligere. Efter 1 eller 2 år er han forhåbentlig klar til at træde ind på divisionsholdet.

Live-lodtrækningen den 20. juni sendte os i Pulje 2 med følgende hold:
- Karlslunde IF (30,9 km)
- Frederikssund IK (32,6 km)
- Boldklubben Skjold (14,7 km)
- Boldklubben 1908 (30,1 km)
- Ledøje-Smørum Fodbold (19,4 km)
- Ringsted IF (oprykker - 66,5 km)
- Slagelse B&I (97,2 km)
- VB1968
- Glostrup FK - IF 32 (oprykker - 14,7 km)
- Hørsholm-Usserød IF (oprykker - 24,6 km)

Det bliver til 18 kampe da vi spiller både ude og hjemme med start fredag den 11. august 2023 hjemme og sidste kamp lørdag den 6. april 2024 hjemme. De fem første hold spiller oprykningsspil og de fem sidste nedrykningsspil i pulje 2. Man spiller nu mod de fem tilsvarende hold fra pulje 1 både ude og hjemme. Man tager point og målscore med. dvs. man spiller ikke imod holdene i den oprindelige pulje. Så det bliver til i alt 10 kampe. Tre hold rykker op i 3. division så to'erne i øst og vest oprykningsspillet spiller om den sidste oprykningsplads.

Desuden har vi fået dispensation af DBU Sjælland, så VB 1968 kan afvikle kampe i Herre-DS på 11-mands græsbanen i Værebro Park med banemålene 102 x 65 meter.

Træningskampe:
- Lørdag den 22. juli 2023 kl. 14.00 på Gymnasievej 5, 3060 Espergærde mod Espergærde IF (SS). Vi taber 4-3 med et hold bestående af mange spillere til prøvetræning. Faktisk mangler vi 9 i startelleveren.
- Mandag den 24. juli 2023 kl. 19.00 på Julius Andersens Vej 8, 2450 København mod Fremad Valby (KS). Vi vinder 2-3 efter en god indsats hvor vi dominerer kampen det meste af tiden. Der blev fokuseret på at få de nye spillere integreret på holdet, hvilket ser meget lovende ud. Tilsidst fik mange af vores unge spillere chancen og de kvitterede med vindermålet til 2-3.
- Lørdag den 29. juli 2023 kl. 14.00 på Raffinaderivej 2, 2300 København S mod Sundby Boldklub (DS). Uafgjort 1-1 efter en god indsats hvor vi har flest chancer mod et rigtig godt Sundby mandskab. Vi mangler lige den sidste kynisme så bolden også kommer over målstregen. Sundby's mål kan vi takke os selv for da vi står og kigger fodbold i forsvaret.
- Tirsdag den 1. august 2023 kl. 18.30 på Ruten 2, 2700 Brønshøj mod Brønshøj Boldklub (DS). Uafgjort 2-2 hvor Brønshøj hurtigt kommer foran 2-0. Hurtige omstillinger og gode kombinationer oppe i feltet og de laver 2 kasser overfor en chanceløs Patrick i målet. Vi får dog styr på forsvaret og begynder at spille lige op med Brønshøj. Vi får ovenikøbet reduceret til 2-1 på et flot angreb inden pausen. Anden halvleg har vi godt styr på Brønshøj og frustrationerne begynder så småt at påvirke deres spil. Vores forsvar står godt og kompakt med en sikker ankermand i Patrick. Brønshøj forsøger derfor med langskud uden det store held. Vi tilspiller os flest chancer og tilsidst må Brønshøj trække i nødbremsen så vi tilkendes et straffespark. Sikker udligning til 2-2. Vi slutter klart bedst, men kan desværre ikke sætte trumf på med en sejr. Flot indsats af drengene der rejser sig forbilledligt ovenpå Brønshøj's chockstart.
- Lørdag den 5. august 2023 kl. 12.00 på Jens Jessens Vej 24A, 2000 Frederiksberg mod Frederiksberg Boldklub (KS). Vi taber 3-2 med et hold bestående af mange reserver.

Nye spillere op til efterårssæsonen:
- Luther Owusu Nkwantabisa (20 år) fra Hellerup IK (nåede 2 kampe i foråret)
- Frederik Oliver Jørgensen (24 år) fra Karlslunde IF
- Abukar Ali (20 år) fra Gladsaxe-Hero BK (nåede 3 kampe i foråret)
- Ibrahim Suhail Ahmed (17 år) fra AB (nåede 2 kampe i foråret)
- Mourad Saidi (32 år) fra Nørrebro FF
- Daniel Gharabaghi Stückler (26 år) fra Ishøj IF
- Oliver Carrara (25 år) fra Brønshøj Boldklub
- Jonas Darabifar (19 år) fra Jægersborg Boldklub
- Marin Condrea (24 år) fra Horbelev IF
- Elie-Rossi Manda Mavula (21 år) fra FA 2000
- Nisahr Yawar (36 år) fra Tårnby FF
- Ismet Camdali (27 år) fra Gentofte-Vangede Idrætsforening
- Ricki Christian Olsen (34 år) fra Slagelse B&I
- Osama Akharraz (32 år) fra Ishøj IF
- Ali Kaya (20 år) fra Brøndby Strand IF
- Bethel Makumbu Dimbedi (23 år) fra Ishøj IF

Spillere der har forladt os op til efterårssæsonen:
- Frederik Oliver Jørgensen (24 år) til Herlev IF
- Joeffrey Rene Assoumani (20 år) til Watan FC
- Jamal Mohammad Abou Radi (23 år) til Nørrebro FF
- Malik Ait Ahmed (20 år) til Brønshøj Boldklub
- Mario Dragovic (20 år) til Nerashté, Ballerup
- Sefa Taspinar (19 år) til IF Skjold Birkerød
- Nicolai Sonne (23 år) til Nørrebro FF

2. Holdet:

Intet nyt.

Luk