Menu

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 26-MAR-2024

image
05. marts 2024 kl. 10:34

Indkaldelsen til Ordinær Generalforsamling tirsdag den 26. marts 2024 kl. 19:00 i klubben.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent

2. Valg af referent

3. Godkendelse af dagsorden

4. Bestyrelsens beretning for det forløbne kalenderår.

Et lærerigt år med hensyn til at begå sig i Danmarksserien. Specielt det høje niveau overraskede os, hvilket satte holdet og trænerstaben under et stort pres. Desuden havde vi nogen udfordringer med banerne i form af at græsbanen i Værebro Park ikke var spilbar i perioder grundet tørke samt at lyset drillede på kunstgræsbanen ovre på Skovdiget. Da forårets kvalifikationsspil i Pulje 2 startede var vi placeret på næstsidstepladsen og de to sidste hold i hver pulje rykkede ned. Vi lignede desværre en stensikker nedrykker sammen med KFUM. I nøden blev vi positivt overrasket, da flere unge talenter kom til prøvetræning i vores klub. Det skyldtes måske, at vi gav den 16 årige Tristan Najeeb chancen for at spille i Danmarksserien. Vi skruede lidt ned for kendisfaktoren på holdet og supplerede op med unge hårdt arbejdende talenter. Bænken blev også fyldt op med unge talenter så vi havde mulighed for i alt fem udskiftninger. Efter masser af hårdt arbejde og en fantastisk indsats sluttede vi foråret af som et af de bedste hold i vores pulje. Det var dog en spændende affære og det var først da der var to spillerunder tilbage at vi var sikre på en sæson mere i Danmarksserien. Vi valgte at stå sammen i bussen og kæmpe os ud af bundplaceringen. Atter fik vi kærligheden at føle i efterårets grundspil og ligger nu på sidstepladsen i Pulje 2. Faktisk en dårligere placering end vores første sæson i Danmarksserien. Det bliver med garanti en spændende affære at undgå nedrykning. Kun et hold har færre point end os og det er KFUM Roskilde i Pulje 1. Vi har stadigvæk fire kampe tilgode af efterårets grundspil til foråret og så er der ti kampe ude/hjemme mod de fem nye hold fra Pulje 1 i nedrykningspuljen. Så vinterpausen bruges til at arbejde på forstærkninger til holdet og vi starter foråret med det nok stærkeste trænerteam i klubbens historie:

- Cheftræner Ahmed "Cira" Bari
- Assistenttræner John Gadalla
- Assistenttræner Ali Yüksel
- Assistenttræner Metin Celik (varetager også taktiske analyser og oplæg)
- Målmandstræner Jelal Yilmaz
- Fysioterapeut Jesper Wallentino
- Fysisk træner Luqman Abdikafi Ahmednurr
- Fysisk træner Sheref Bargholz

Herresenior Mester 8-mands leverede bare varen og kronede sæsonen af med et Sjællandsmesterskab samt Pokalen 8-mands herresenior.

Vores Futsal hold gør det også rigtig godt, så mon ikke en oprykning til Sjællandsserien snart er indenfor rækkevidde.

Vi skal heller ikke glemme lokalopgøret i Pokalen mod Bagsværd BK, selvom resultatet ikke var imponerende set med vores briller. Desuden var der påsat en lokal dommer Alexander Mygind Dreyer, så mere lokalt kunne det ikke blive. På en fantastisk dag med strålende vejr og masser af tilskuere vandt Bagsværd desværre med tenniscifre. Overlevelsen i Danmarksserien havde åbenbart krævet for mange krafter, så vores drenge var åbenbart mere end sommerferieklar. Bagsværd ligger i toppen af Sjællandsserien, så måske får vi mulighed for en revanche hvis de rykker op i Danmarksserien. Dejligt hvis vi kunne få nogen af vores lokalopgør tilbage igen.

Bytoften IF fejrede 50 års jubilæum og vi var lige forbi med en gave og ønske tillykke. Formanden Thomas Dreyer fik æresemblemet af DBU Sjælland ved denne lejlighed. Sjældent man ser Thomas knibe en tårer.

Atter oplevede vi en fantastisk opbakning fra vores sponsorer, hvilket vi er meget taknemmelige for. Med et af Storkøbenhavns billigste kontingenter er denne støtte uvurderlig og det kræver også noget ekstra at spille i Danmarksserien.

Vi ønsker også at tage et socialt ansvar i klubben og har derfor ansat en fleksjobber der gør rent.

Endelig lykkedes det at få afholdt Gladsaxe / CC Sportswear Cup i slutningen af februar i Gladsaxe Sportscenter med 138 deltagende hold. Denne gang var der ”kun” holdpokaler til 1., 2. og 3. pladsen, men tilgengæld fik alle U7 deltagerne en statuette med hjem. Måske den eneste de får til hylden efter en gloværdig fodboldkarriere. Deltagerne leverede varen som sædvanlig med flot fodbold og intense opgør.

Projektet vedr. et nyt klubhus begyndte at tage form. Der blev udarbejdet en plantegning over det nye klubhus, der blandt andet indeholder to omklædningsrum samt rum til dommeromklædning. Kommunen købte også matriklen der omfatter hestefold/foreningshus, hvilket blev godkendt af beboerne på et ekstraordinært afdelingsmøde den 30. maj. Rent juridisk reduceres kompleksiteten gevaldigt når kommunen ejer jorden hvor foreningshuset skal opføres på. Det hedder et foreningshus, da det undersøges om andre foreninger også kan have glæde af faciliteterne. Planen er at det gamle klubhus nedrives til ultimo juni 2024 og det nye står færdigt medio marts 2025.

Streetfodbold blev afholdt nede foran beboerhuset fra den 26. juni til den 4. august under kommunens sommerferieaktiviteter og deltagelse var gratis ligesom de tidligere år. Hver uge var der streetfodbold mandag (op til 9år), onsdag (fra 10år til og med 12år) og fredag (til og med 16år) kl. 12.00-15.00. Stor tilslutning hver gang med ca. 30 deltagere og en af gangene var vi oppe på hele 36 deltagere. Der blev kæmpet om fine præmier og kampbolden fik dagens spiller med hjem. Marwan fra beboerhuset, Sjøbeck Øl og Vand, CC Sportswear samt Gladsaxe Kommune’s sommerferieaktiviteter bidrog til at realiserer streetfodbold. Til sidst en stor tak til de unge i Værebro Park der stod for afvikling af turneringen.

Fra den 7. august til den 11. august afholdt vi vores helt egen VB 1968 Fodboldskole for femte gang med masser af glade deltagere. Det er faktisk tolvte gang vi afholder fodboldskole da de første otte år var i Get2Sport regi. Vi mener, at der er brug for et billigt alternativ til DBU’s Fodboldskole der koster ca. 900 kr., så børn kan komme på fodboldskole i sommerferien uanset økonomisk formåen og være en del af et fællesskab. Takket være Nordea-fonden var det atter muligt at tilbyde ungerne et spillesæt. Desuden blev den afviklet under Gladsaxe Kommune’s sommerferieaktiviteter. For kun 130.- kr. fik ungerne en spændende og lærerig uge med fodboldtræning og sjov fra kl. 9:00-15:00 alle hverdage. Alle deltagerne fik desuden:

    • Spillesæt bestående af t-shirt, shorts og strømper
    • Egen personlig drikkeflaske.
    • Select fodbold.
    • Gratis frokost hver dag, så de slap for mors kedelige madpakke.
    • Frugt til træning.
    • Diplom for deltagelse.
    • Garanteret nye venskaber.

Atter var det de unge fra Værebro Park der stod for træningen. Sidst, men ikke mindst kæmpestor tak til sponsorerne Nordea-fonden, Sjøbeck Øl og Vand, Gladsaxe Kommune’s sommerferieaktiviteter, Netto, CC Sportswear og City-Floor.

Vi fortsatte med banko og gennemførte både en sommer- og julebanko for at øge indtægterne til klubben. Atter var det en stor succes med kød på alle rækker samt sidegevinster. Desuden havde vi også lodtrækninger om en masse flotte præmier. Stor tak til de forretningsdrivende i Bagsværd og omegn for de mange præmier. Indtægterne er utrolig vigtige for at vi kan realisere vores målsætning, nemlig at alle børn uanset økonomisk formåen skal have muligheden for at spille fodbold og være en del af et fællesskab. Vores klub ligger i et socialt boligområde, så vi har det tæt inde på livet mht. børn, der af mange grunde har svært ved at blive en del af fællesskabet. Derfor har vi nok et af Danmarks billigste kontingenter på bare 250kr. pr. halvår. Desuden får ungerne et gratis spillesæt i form af trøje, shorts og strømper. Desuden kan ungerne også købe billige fodboldstøvler (150kr) og benskinner (50kr) i vores kiosk.

Som tidligere nævnt havde vi nogen udfordringer med banerne i form af at græsbanen i Værebro Park ikke var spilbar i perioder grundet tørke. Vi prøvede at få banerne vandet, men desværre var det ikke muligt da vandet skulle leveres/betales af Skovbrynet Skole. Desværre medførte det også at flere hold forlod klubben, så medlemstallet næsten blev halveret. Ved udgangen af året havde vi dog rettet lidt op på det, så medlemsnedgangen var på 38%. Det var desværre ikke de eneste baner der var problemer med i Gladsaxe Kommune. De nyanlagte kunstgræsbanerne på Bagsværd og Gladsaxe Stadion var meget glatte. Efter flere mislykkede forsøg på at løse problemet, så var vi desværre tilsidst nødsaget til at indstille al træning da de var for farlige. En meget ulykkelig situation, men flere skader havde medført at spillerne og trænerne simpelthen nægtede at benytte dem. Håber der meget snart findes en løsning på problemet.

Som om der ikke var ulykker nok, så var der også nogen der fik idéen at ændre klubbens navn, logo og identitet. Vi har vokset fra en lille lokal beboerklub i et socialt boligbyggeri til en klub der rækker langt udover Gladsaxe Kommunes grænser. Faktisk er der ingen der bor i Værebro Park længere der spiller på vores toneangivende hold. Nogle gange skal man også turde drømme stort, selvom man kommer fra et socialt boligbyggeri må man da vel godt have ambitioner. Det var en stor nyhed i pressen og vi fik megen omtale. Der var også en del negative reaktioner fra mange der var født og opvokset sammen med Værebro Boldklub, hvilket er helt forståeligt. Da vi ikke var beslutningsdygtige på den første ekstraordinære generalforsamling indkaldt i december, så er det først i 2024 at navneændringen til F.C. Gladsaxe kan blive en realitet.

Vi er Værebro lidt endnu. 1 2 Værebro...

5. Forelæggelse af regnskab for det forløbne kalenderår til godkendelse.

Det lykkedes at lave et pænt overskud på ca. 140.000 kr., hvilket primært skyldtes vores sponsorer. En del af beløbet skal dog anvendes på en træningslejr i starten af 2024 for Danmarksserieholdet. Vi prøver stadigvæk at fastholde det lave kontingent så alle børn uanset økonomisk formåen har en reel mulighed for at dyrke idræt og være en del af et fælleskab.

6. Formand Jørgen Franck er på valg til bestyrelsen og genopstiller til bestyrelsen, hvis der ikke kan findes en anden kandidat.

7. Næstformand Steen Ove Hansen er ikke på valg til bestyrelsen.

8. Kasserer Leif Nybo Andersen er ikke på valg til bestyrelsen. Leif ønsker dog at træde tilbage når der er fundet en afløser.

9. Bestyrelsesmedlem Jan Harpøth Sørensen er ikke på valg til bestyrelsen.

10. Bestyrelsesmedlem Sheref Bargholz er på valg til bestyrelsen og genopstiller til bestyrelsen.

11. Valg af to nye suppleanter. Helle Harpøth Sørensen genopstiller og desuden ønsker Janni Jensen at opstille som den anden suppleant.

12. Valg af én revisor samt én revisorsuppleant. Allan Mikkelsen genopstiller som revisor og Birgitta F. Nielsen genopstiller som revisorsuppleant.

13. Indkomne forslag (skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse).

14. Eventuelt.

Luk