Remi til 1. og 2. holdet i premiere kampene

21. august 2015 kl. 03:13
Så blev efterårssæsonen endelig skudt igang for 1. og 2. holdet med to hjemmekampe mod henholdsvis Liria og Snekkersten.
Da både 1. og 2. holdet rykkede op til henholdsvis Sjællandsserien og Serie 3, så alle så frem til kampene med spænding nu hvor de skulle prøve krafter mod stærkere modstandere.

2. Holdet mødte en for os ukendt modstander Snekkersten. VB dominerede kampen fra start med masser af misbrugte chancer. Snekkersten havde også en rigtig god målmand der var en sikker ankermand når det virkelig brændte på. VB præsterede desværre også to store forsvarsfejl, som Snekkersten udnyttede koldt og kynisk til halvlegsresultatet 0-2.

2. Halvleg fortsatte presset fra VB og endelig lykkedes det at fremtvinge et straffe. Orhan reducerede sikkert til 1-2. Nu begyndte VB at tro på en sejr alt blev sat ind på en udligning. Desværre lykkedes en hurtigt omstilling for Snekkersten lidt for godt og de fik fremtvunget et straffe. Møjhamrende ærgeligt da de scorede til 1-3 på det efterfølgende straffespark. Drengene var rystede og en hurtig kontra fra Snekkersten forudsager nærmest en nedsmeltning i VB's forsvar. Fire spillere kigger fodbold omkring en enkelt spiller fra Snekkersten i feltet. Så spiller han den på tværs til en fremadstormende medspiller der scorer sikkert til 1-4. Nu var det op ad bakken og der var nok ikke mange der troede på point i denne omgang. Den store føring får dog Snekkersten til at slappe af og trætheden begynder også at melde sig. Med kun 12 minutter tilbage bliver de sat under et voldsom pres af vores drenge og det lykkes os minsandten at score hele 3 gange til slutresultatet 4-4. Først er det Hasanain der netter og en af vores unge talenter Arif følger op med to scoringer, hvoraf det ene er et klassemål. Poooha kom ikke og sig at fodbold ikke er spændende.

1. Holdet skulle møde en gammel kending albanerneklubben Liria (rykkede også op til SS sammen med os), som vi havde to tætte opgør imod i Serie 1 og begge gange kunne trække os sejrrigt tilbage. Et rigtig godt hold der åbenbart denne gang var forstærket med en kompetent målmand.

Kampen var meget lige og der blev virkelig kæmpet for at få overtaget. 17. minutter inde i kampen laver vores unge talent Ali-Hassan en hælaflevering til Brian i feltet der snyder Liria's forsvar fuldstændig. Efterfølgende fælder en forsvarspiller og målmanden i fællesskab Brian og der dømmes straffe. Mauricio scorer sikkert til 1-0. 10 minutter senere er den gal i vores ende hvor Liria appellere for straffe og de har sku nok en ok sag, men dommerens fløjte forbliver tavs. Liria mister koncentration og allerede minuttet efter spilles Brian fri og helflugter bolden i mål til 2-0. Super assist af Mauricio.

Nu ser det rigtig godt ud for drengene og de kan nærmest gå på vandet. Glæden varer dog kort da Christo laver frispark udenfor feltet 3 minutter senere. Desuden får han gult kort og dermed 10 minutter på bænken. En klasseredning fra Viskær afværger dog et farligt forsøg. Liria presser nu og i det 34. minut lykkes det så endelig at score til 2-1, men først i tredie forsøg efter en dobbeltparade af Viskær.

2. halvleg starter skidt for VB, da Christo får det andet gule kort og dermed marchordre (rødt kort) efter 50 minutter. Liria begynder langsomt at få overtaget, da VB også står mere defensivt på banen. Så lykkes det Liria at udligne til 2-2 efter et flot angreb. I det 65. minut lettes trykket lidt da en Liria spiller får gult kort for film. Benja kommer på banen, men får desværre ret hurtigt et gult kort så vi er nede på ni mand og alle er ved at være rigtig trætte. De sidste ti minutter bliver nervepirrende med to mand i undertal, men det lykkes at holde uafgjort efter en mandfolkeindsats af alle.